Sursele informațiilor pe care le prezint public

Bună ziua.

După cum am promis în cadrul acestei emisiuni televizate [1] public încă o dată sursele publice și oficiale pe care le utilizez în toate dezbaterile la care iau parte.

Prospectele oficiale ale vaccinurilor le găsiți aici :

http://www.immunize.org/fda/

Vă rog, citiți-le pentru a afla cum se recunoaște în mod oficial faptul că vaccinurile care le sunt injectate copiilor nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen ori din punct de vedere al impactului asupra fertilității.

Să luăm de exemplu prospectul oficial al trivaccinului ROR : http://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/m/mmr_ii/mmr_ii_pi.pdf

Citiți-l cu atenție și, la începutul paginii 6, veți găsi următoarea informație : „M-M-R II has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility”.

Ne comunică Ministerul Sănătății aceste informații în mod public și transparent? Ne comunică Ministerul Sănătății și medicii de familie, în mod public și transparent, informațiile prezentate în prospectele oficiale ale vaccinurilor?

Tratatul de imunologie și imunochimie din care învață medicii care se specializează în domeniul imunologic îl găsiți aici :

Dă clic pentru a accesa mihaescu.pdf

Vă rog sa-l descărcați înainte de fi șters de la această adresă și a fi inaccesibil online.

Vă rog să nu ocoliți paginile 313 și 314, din ele veți afla multe lucruri importante atât despre vaccinurile care contin virusuri vii atenuate cât și despre cele care conțin virusuri inactivate. Veți vedea cum învață imunologii, încă de pe băncile facultății, despre faptul că „Virusurile atenuate din vaccinuri, păstrându-și capacitatea de multiplicare în organismul vaccinat, se răspândesc în populație  și imunizează chiar indivizi nevaccinați”. Așadar, aflăm cu toții că acei copii care sunt injectați cu virusuri vii atenuate sunt contagioși și transmit mai departe în populație virusurile vii atenuate care le-au fost injectate prin intermediul anumitor vaccinuri. Care este impactul contaminării unui copil imunodeficient de către un copil injectat cu asemenea virusuri? Găsiți raspunsul aici : Imunologie si imunochimie – despre virusurile vii atenuate si despre virusurile inactivate din vaccinuri

În ceea ce privește epidemia de cancer la copiii din România (epidemie din punct de vedere al numărului de victime provocate anual de această cumplită boală), sursele informațiilor prezentate de mine se găsesc aici :

http://www.qmagazine.ro/statistica-groazei-400-de-copii-mor-anual-de-cancer-in-romania_222608.html

http://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/viata-sanatoasa/in-romania-nu-exista-o-statistica-oficiala-a-copiilor-bolnavi-de-cancer-mai-multe-ong-uri-au-realizat-una-359288

http://www.profi.ro/salveaza_destine/2014/?proiecte=daruieste-viata-copiilor-bolnavi-de-cancer

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/klaus-iohannis-in-romania-se-inregistreaza-anual-500-de-cazuri-noi-de-copii-bolnavi-de-cancer-statisticile-nu-spun-nimic-despre-suferinta-lor-si-a-familiilor-lor-video-103389.html

Linkul de pe site-ul Centrului European de Combatere a Bolilor poate fi accesat aici :

Dă clic pentru a accesa 27-02-2017-RRA-Measles-Romania,%20European%20Union%20countries.pdf

Vă rog să citiți cu atenție acest document oficial si să nu ocoliți primele paragrafe de la pagina 3, unde este specificat foarte clar că „As of 17 February 2017 [2], 3 071 cases had been reported to the National Institute of Public Health, with 2 341 since October 2016 (Figure 2). These cases are either laboratory-confirmed, or have an epidemiological link to a laboratory-confirmed case. Cases have been reported in 36 districts with the districts of Caras Severin (n=703), Arad (n=617) and Timis (n=566) having reported the highest number of cases (Figure 3). To date, 16 deaths have been reported, all of which occurred in persons who were immunocompromised or had other co-morbidities. „

Vă rog de asemenea să nu ocoliți nici ultima pagină a acestui raport pentru a vedea care a fost acoperirea vaccinală  în Europa în anii 2014-2015. Veți avea mari surprize, analizați cu atenție datele din acel tabel cât se poate de oficial.

Mai sunt multe alte informații publice și oficiale pe care le-am prezentat, vă rog (dacă doriți) să le parcurgeți și pe acestea citind articolele postate de mine pe acest blog.

Vă rog, pe fiecare dintre dvs, să luați decizii medicale după ce vă informați din cât mai multe surse oficiale cu putință și după ce vă sfatuiți cu medicii. Analizați cu atenție toate informațiile oficiale pe care le veți parcurge în efortul dvs de documentare și discutați-le cu medicul dvs înainte de a lua orice decizie care are impact asupra sănătății și vieții copiilor dvs și chiar asupra dvs.

Nu uitați însă că NIMENI nu are dreptul să ne impună și nici nu trebuie să aibă vreodată dreptul de a ne impune vaccinarea cu forța a copiilor sau a noastră. Dacă vom ajunge să ni se impună așa ceva, atunci vom trăi cu toții într-una dintre cele mai crâncene dictaturi : dictatura medicală.

Cine își dorește așa ceva?

Cu respect,

Stoian George-Daniel

4 comentarii

  1. Imi cer scuze, nu inteleg. Persoanele vaccinate pot imuniza sau infecta persoane nevaccinate? Din tratatul citat, pag 313 eu inteleg că vaccinatii pot crea imunitate si nevaccinatilor. Am nevoie de argumente medicale anti vaccin. Multumesc din suflet!

    Apreciază

    1. Dna Badescu, dvs cum credeti ca un copil injectat cu un vaccin care contine virusuri vii atenuate poate imuniza un copil nevaccinat? Nu este evident ca nu-l poate imuniza decat transmitandu-i copilului nevaccinat virusurile vii care i-au fost injectate lui?

      Iar daca cel nevaccinat este sanatos si are un sistem imunitar echilibrat, atunci sistemul lui imunitar va invinge acele virusuri si se va imuniza. In schimb, daca copilul nevaccinat care este contaminat de catre cel vaccinat are probleme de sanatate si este imunodeficient, atunci este cat se poate de real ca sistemul imunitar al acelui copil imunodeficient sa nu faca fata acelor virusuri si sa piarda lupta cu boala si cu viata 😦

      Majoritatea copiilor declarati de catre MS a fi decedat din cauza rujeolei erau imunodeficienti. Cine, unde si cum a verificat daca acei copii nu au fost cumva infectati de alti copii recent injectati cu trivaccinul ROR?

      Apreciază

Lasă un comentariu