Luptați pentru a nu fi tratați cu toții precum niște vite lipsite de rațiune, vă rog!

Bună ziua.

Joi, 11 mai 2017, începând cu ora 10.00 va avea loc la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică (sala Amfiteatru, str. dr. Leonte Anastasievici, nr. 1-3, sector 5, Bucureşti) şedinţa publică de dezbatere a sinistrului proiect de ”lege a vaccinării”. Locația INSP poate fi vizualizată aici .

Pentru a participa la această dezbatere vitală pentru viitorul și libertatea copiilor din această țară vă rog să va înscrieți la următoarea adresă : moancea@ms.ro .

Conform noilor cerințe stipulate pe site-ul MS, pentru a nu vă fi interzis accesul la această dezbatere (cum se poate gândi cineva să restricționeze accesul celor interesați să participe la o dezbatere care ar trebui să fie publică?) este necesar să menționați atât numele și prenumele dvs cât și seria și numărul cărții de identitate/buletinului de identitate.

Personal, nu cred că există nici o persoană rațională și onestă care să își dorească ca această țară să fie transformată într-un lagăr medical în care ar avea unii dreptul să le injecteze cu forța/sub constrângere cetățenilor acestei țări (copiii și adulți) o mulțime de produse biologice (vaccinuri) fără ca cetațenii României să poată refuza un asemenea tratament care amintește de Germania anilor ’30 – ’40 ai secolului trecut.

Anumiți indivizi din cadrul Ministerului Sănătății au pornit o halucinantă luptă împotriva noastră și a copiilor noștri, încercând să ne reducă pe toți (printr-o sinistră propunere legislativă) la stadiul de vite lipsite de rațiune în al căror organism unii ar putea injecta cu forța/sub constrângere o mulțime de produse biologice (vaccinuri) care sunt atât de ”sigure” încât companiile farmaceutice care le produc REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri.

Dacă nu sunteți de acord ca dvs și/sau copiii dvs să fiți tratați precum niște vite, atunci vă rog să vă înscrieți la această dezbatere și să participați activ la ea.

Vă mulțumesc!

Cu respect,

Stoian George-Daniel

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s