Scrisoare deschisă adresată actualului Prim Ministru al României – Noi ne iubim copiii mai presus de orice și avem grijă de ei, nu voi !!!

Domnule Mihai Tudose, astăzi ați afirmat (în calitate de Prim Ministru al României) că „Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea şi pune în pericol inconştient viaţa copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecţia copilului. Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave. Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti”. [1]

Este șocant să vedem cu câtă ușurință dvs, în actuala dvs calitate de Prim Ministru, aruncați cu acuzații sinistre și, în subsidiar, amenințați părinții care respectă îndemnul pe care-l auzim la televizor in timpul extrem de deselor reclame la medicamente (”citiți cu atenție prospectul”).

Vă rog, domnule Prim Ministru, să aveți amabilitatea și responsabilitatea de a citi, cu atenție, prospectele oficiale ale vaccinurilor : http://www.immunize.org/fda/

Am aflat din mass-media că sunteți maestru în șah, așadar în mod indubitabil sunteți capabil să faceți corelații între diverse informații oficiale și să extrageți esențialul din diverse documente oficiale.

Dacă veți binevoi să citiți personal măcar un singur prospect oficial al vaccinurilor (de exemplu prospectul oficial al trivaccinului ROR) veți afla un lucru pe care, cel mai probabil, încă nu vi l-a adus nimeni la cunoștință : în prezent NIMENI (nici companiile farmaceutice care produc vaccinuri și nici autoritățile medicale) nu știe dacă actualele vaccinuri care le sunt injectate bebelușilor/copiilor pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice ori infertilitate la o parte dintre cei injectați cu ele.

Ceea ce v-am spus mai sus nu are nici o legătură cu ”teoria conspirației”, este un adevăr menționat negru pe alb în toate prospectele oficiale ale vaccinurilor. Iată ce scrie la începutul paginii 6 din prospectul oficial al trivaccinului ROR : „M-M-R II has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility” . [2]

Aceeași mențiune, domnule Prim Ministru, este clar specificată în prospectul oficial al fiecărui vaccin.

Prin recunoașterea publică a faptului că habar nu au (deoarece nu au avut nici un interes să analizeze/evalueze aceste riscuri) dacă propriile lor vaccinuri pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice ori infertilitate la o parte dintre cei injectați cu ele, companiile farmaceutice care produc vaccinuri s-au ”spălat definitiv pe mâini” precum Pilat din Pont!

Cine le-ar putea reproșa vreodată ceva acestor companii dacă, în viitor, se va dovedi (cum s-a întamplat cu țigările, prezentate in anii 50-60 ai secolului trecut drept ”sigure” și fără nici un risc de a produce cancer, iar în prezent recunoscute drept principală cauză pentru cancerul pulmonar) că vaccinurile produse de ele în trecut (adică în zilele noastre) erau capabile să provoace cancerul la copiii care aveau, de exemplu, anumite caracteristici genetice?

Ne-au obligat vreodată aceste companii farmaceutice să ne injectăm copiii cu produsele lor biologice, adică cu vaccinurile lor? Nu, ele nu ne-au obligat, mai mult chiar, ele au precizat negru pe alb în prospectele lor oficiale faptul că nu au nici cea mai mică idee dacă propriile lor vaccinuri ar putea sau nu să provoace asemenea boli cumplite.

Se va considera, pe bună dreptate, că cei care și-au vaccinat copiii au făcut această alegere în deplină cunoștință de cauză deoarece accesul la prospectele oficiale ale vaccinurilor nu le-a fost îngrădit de nimeni. Așadar, se va considera că cei care și-au vaccinat copiii au făcut-o fiind pe deplin conștienți nu doar de beneficiile vaccinurilor (atât de generos prezentate de unii în mod exclusiv) ci și de riscurile (deloc mici și ”neglijabile”) pe care le implică injectarea a o mulțime de produse biologice în organismul unor bebeluși/copii.

Dar cine le prezintă părinților din această țară riscurile reale aferente vaccinurilor și lista impresionantă de efecte adverse specificate, cât se poate de clar, în prospectele oficiale ale vaccinurilor? Cine, domnule Prim Ministru?

Ministerul Sănătății din România impune, pe toate canalele, un singur mesaj : ”vaccinurile sunt sigure”. Dar cât de sigure sunt de fapt aceste produse biologice (vaccinuri) din moment ce se recunoaște în mod oficial (implicit nu își asumă nici un producător de vaccinuri nici un fel de responsabilitate juridică) realitatea conform căreia nimeni nu are nici cea mai mică idee dacă ele pot sau nu să provoace boli cumplite la o parte dintre cei injectați cu ele?

Iar noi trăim într-o țară în care există o reală epidemie de cancere la copii, dl Prim Ministru! În mod oficial s-a comunicat faptul că sunt diagnosticați anual peste 500 de copii cu cancer în România [3]. Tot anual, dl Prim Ministru, peste 400 de copii mor în Romania din cauza acestei cumplite boli [4]. Din punct de vedere al numărului de cazuri anuale de noi îmbolnăviri și al numărului de decese anuale, aceasta este o reală epidemie, dl Prim Ministru!

Dar cine a auzit vreodată Ministerul Sănătății discutând în mod public despre această epidemie de cancer la copii și despre posibilele cauze ale acestei epidemii? Dacă ar fi existat vreun vaccin ”minune” pe care să-l poată comercializa unii, atunci anumite persoane din cadrul Ministerului Sănătații ar fi urlat pe toate cananele media că trebuie să ne injectăm copiii deoarece este epidemie! Așa însă, în lipsa oricărei posibilități de monetizare a acestei epidemii, Ministerul Sănătății nu este motivat să discute public despre epidemia de cancer la copii și mai ales despre cauzele ei. Ar fi ”periculos” să procedeze ministerul în acest mod deoarece atunci, cine știe, poate le vine unora ideea să citească prospectele oficiale ale vaccinurilor și să se întrebe, foarte serios, dacă actualele vaccinuri ar putea sau nu să fie una dintre cauzele acestei epidemii de cancer la copii.

 

În alta ordine de idei, vă rog, domnule Prim Ministru, să căutați răspunsul la următoarea întrebare esențială : Cât de ”sigure” sunt de fapt actualele vaccinuri din moment ce companiile farmaceutice care le produc refuză să își asume în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri? Dacă aceste vaccinuri sunt ”sigure”, atunci de unde vine această fugă de responsabilitate de care dau dovadă chiar companiile farmaceutice care le produc? L

 

Nu știu câți copii aveți dvs, domnule Prim Ministru, însă eu sunt tatăl a 3 copii (o fetiță și 2 băieței). Fetița ar fi trebuit să aibă acum 6 ani, însă ea a murit cu zile (chiar înainte de naștere) din cauza dezastrului material și uman care distruge, an după an, sistemul de sănătate românesc (dacă o sa vă interese cumva vă pot da amănunte cât se poate de clarificatoare).

Eu, domnule Prim Ministru, m-am numărat printre cei care au dat dovadă de comoditate și de lene intelectuală crezând, așa cum ni se inoculează în minte atât de des, că ”știe medicul mai bine ce trebuie și ce nu trebuie făcut, că doar de aia e medic!”, deci nu trebuie să mai depun eu nici un efort de informare.

O fi adevărat acest dicton, domnule Prim Ministru, dar nu în cazul halatelor albe lipsite de profesionalism și/sau de conștiință! Iar cei care au condus sistemul sanitar din România în ultimii 26 de ani au reușit să-i oblige să emigreze mai ales pe medicii care își merită titulatura și ne-au lăsat la mâna atât de multor halate albe care nu dau, după cum dovedesc în realitate, 2 bani pe viata și pe sănătatea copiilor noștri!!!

Am pomenit despre faptul că fetița noastră (a mea și a soției mele) a murit cu zile în acest sistem sanitar distrus de atât de mulți mercenari și de incompetenți nu pentru că aș vrea să vă trezesc vreo ”simpatie”, nu am nevoie de ”simpatia” dvs și a nimănui altcuiva deoarece fetița care ne-a murit cu zile nu ne-o mai aduce nimeni înapoi niciodată!

Am vrut însă să vă fie foarte clar, domnule Prim Ministru, că aceste rânduri nu au fost scrise de cineva care nu ar fi trecut prin viață sau de cineva care nu a simțit deja pe propria piele efectele nepăsării criminale a factorilor decizionali care, în ultimii 26 de ani, au participat/au asistat cu nepăsare la distrugerea sistemului de sănătate din România.

După ce fetița ne-a murit cu zile Dumnezeu ne-a binecuvântat in anul 2013 cu primul băiețel. Ca orice părinte responsabil care își iubește copiii mai presus de orice am căutat informații oficiale pe tema vaccinurilor (pentru a decide dacă ne vom vaccina sau nu copiii) și am pornit toată munca de informare plecând de la prospectele oficiale ale vaccinurilor. Iar ceea ce m-a șocat, citind aceste prospecte oficiale, a fost faptul că o companie farmaceutică care produce vaccinuri nu își asumă, în scris, nici un fel de răspundere legală pentru siguranța propriilor ei vaccinuri.

În această situație am mers și am discutat cu diverși medici, cu diverse specializări (inclusiv imunologi) și i-am rugat să îmi explice, rațional, de ce fug aceste companii de asumarea răspunderii legale pentru siguranța vaccinurilor pe care chiar ele le fabrică? Doar aceste companii ne dau asigurări strict verbale că vaccinurile lor ar fi ”sigure”. Atunci de ce nu confirmă în scris această ”siguranță” pe care o clamează prin viu grai peste tot?

Nimeni, domnule Prim Ministru, nu a fost capabil să explice rațional această fugă de orice responsabilitate juridică de care dau dovadă aceste companii farmaceutice. Iar in această situație singura explicație rațională pentru acest comportament mizerabil al acestor companii farmaceutice este că ele știu foarte bine că asumarea în scris (a răspunderii legale pentru siguranța propriilor vaccinuri) produce efecte juridice, in timp ce asigurările strict verbale pe care ni le oferă nu produc efecte juridice!

Iar acum dvs, domnule Prim Ministru, mergând pe drumul pe care au mai mers și alții, acuzați părinții care nu și-au mai injectat copiii cu aceste produse biologice lipsite de siguranță (parinți care s-au informat și au descoperit cu groază cum fug producătorii de vaccinuri de asumarea oricărei responsabilități juridice pentru siguranța propriilor lor vaccinuri) că ”îşi condamnă copilul practic la moarte” și instigați la decăderea lor din drepturile parentale???

Domnule Prim Ministru, de ce considerați dvs că un părinte asemenea mie și-ar condamna copilul la moarte ca urmare a faptului că nu mai este de acord cu injectarea acestor vaccinuri ”sigure” în organismul propriului copil?

Credeți că este ușor de luat o asemenea decizie, domnule Prim Ministru? Vă spun eu, este una dintre cele mai grele decizii pe care trebuie să o ia un părinte.

Însă atunci când vezi cum fug companiile farmaceutice de asumarea răspunderii legale pentru siguranța propriilor lor vaccinuri, atunci când descoperi (din studii științifice publicate în reviste de specialitate) că anumite componente din actualele vaccinuri pot declanșa boli autoimune la copiii care au o anumita predispozitie spre asa ceva (similar chibritului aprins pe care îl aruncă cineva într-o încăpere în care există benzină pe jos), atunci când descoperi (tot din studii științifice) cât de ”minunat” este hidroxidul de aluminiu din actualele vaccinuri, atunci când descoperi (tot din studii științifice și analize realizate inclusiv in laboratoare din Germania) cât de contaminate sunt multe dintre aceste vaccinuri, atunci când vezi că un vaccin îmbolnavește copiii injectați cu el (cazul zecilor de bebeluși injectați in anul 2012 cu vaccinul BCG și operați ulterior la spitalul Dr Nasta de TBC ganglionar) și NIMENI nu răspunde în nici un fel, atunci când vezi cum sunt injectați bebelușii din România cu vaccinul hexavalent Hexaxim în ciuda faptului că acel vaccin nu avea autorizație de punere pe piața UE, atunci când realizezi că nouă nu ne-au fost injectate niciodată 6 vaccinuri simultan (vaccinul hexavalent) în timp ce bebelușilor li se injectează câte o doză de vaccin hexavalent la vârsta de 2 luni, 4 luni și 11 luni, CUM ai putea accepta să-ți fie injectat copilul cu aceste produse biologice?

Altfel spus, dacă am mai multă încredere în sistemul imunitar al copilului meu (și fac tot ce îmi stă în putere pentru a-i asigura sistemului lui imunitar ”combustibil” de cea mai bună calitate pentru a funcționa în mod optim) decât în niște produse biologice (vaccinuri) în care nu au încredere nici măcar companiile farmaceutice care le produc, atunci dvs vreți ca eu și alți părinți asemenea mie să fim pedepsiți, iar copiii noștri să fie furați din sânul familiei și aruncați într-un orfelinat/dați spre adopție unora care nu au cum să-i iubească așa cum îi iubim noi, părinții lor?

De ce vreți ca părinților asemenea mie să le fie practic furați copiii? Deoarece avem grijă de copiii noștri și de sănătatea lor și nu suntem de acord să le fie injectate actualele vaccinuri care sunt orice dar nu sunt sigure?

Deoarece, spre deosebire de alții, nu ne prefacem că nu vedem că cei care plâng acum cu lacrimi de crocodil de ”grija” copiilor noștri nu au mișcat un deget, nici măcar un deget, atunci când Institutul Cantacuzino era distrus sub ochii lor? Atunci nu mai era în joc ”interesul național” pe care, într-un mod grețos de ipocrit, îl invocă acum?

Deoarece, spre deosebire de alții, noi nu ne prefacem că nu vedem că cel puțin 10 ani de zile Ministerul Sănătății și DSP-urile din subordine nu au verificat niciodată dezinfectantii care erau utilizați în spitale (facilitand creșterea fulminantă a cazurilor de decese provocate de infecțiile nosocomiale contactate în spitale), motivul acestei nepăsări reprezentându-l faptul că oamenii din aceste instituții nu dau 2 bani pe sănătatea și viața noastră și a copiilor noștri???

Cât de patologic de naiv trebuie să fie un adult pentru a crede că acum, brusc, nu mai pot toți aceștia să doarmă de grija copiilor noștri? Rațional vorbind, domnule Prim Ministru, este evident pentru orice adult onest și înzestrat cu o minimă rațiune faptul că altceva (și nu grija față de copiii noștri) îi motivează acum pe toți cei care cer vaccinarea cu forța/sub constrângere a copiilor și adulților din această țară (a se vedea sinistra propunere legislativă cunoscută drept ”legea vaccinării” ai cărei autori nu sunt cunoscuți nici până astăzi).

Ce anume i-ar putea motiva? Poate reușim să răspundem parțial la această întrebare dacă ținem cont de faptul că în perioada in care dl Vlad Voiculescu a ocupat fotoliul de ministru al sănătății, a fost publicat în SEAP un anunț prin care Ministerul Sănătății solicita încheierea unui acord cadru pentru importul vaccinului hexavalent, valoarea contractului fiind de peste 60 de milioane de euro!

Care este valoarea anuala a contractelor pentru importarea integrală a tuturor vaccinurilor care sunt trecute, până în acest moment, în programul național de imunizare (program care se îmbogățește periodic cu noi și noi vaccinuri)?

Care este valoarea comisioanelor (legale sau nu, DNA ar trebui să clarifice acest aspect) pe care le câștigă unii din importarea anuală a tuturor vaccinurilor ”sigure” pe care vor unii să ni le injecteze cu forța/sub constrângere?

Domnule Prim Ministru, ce anume conțin în realitate vaccinurile integral importate pe care unii vor să le injecteze cu forța/sub constrângere în copiii noștri? Cine, unde și cu ce verifică, prin sondaj, compoziția integrală și gradul de contaminare/necontaminare a vaccinurilor pe care le injectează unii în copiii din această țară? Vă rog, nu spuneți că vaccinurile ar fi verificate de către ANMDM!

Unde să verifice această agenție conținutul real al vaccinurilor din moment ce în România nici măcar compoziția unor amărâți de dezinfectanți nu a putut fi verificată deoarece noi nu avem nici măcar un laborator acreditat pentru a analiza niste dezinfectanți? Iar dacă nici măcar compoziția unor dezinfectanti nu au fost în stare să verifice agențiile noastre care ar trebui să se ocupe cu apărarea sănătății cetățenilor, este cât se poate de evident că aceste agenții nu sunt capabile să verifice compoziția integrală și gradul de contaminare/necontaminare al vaccinurilor care le sunt injectate copiilor (cu acordul părinților lor).

Revenind la acuzațiile dvs, vă rog cât se poate de respectuos să le solicitați celor de la Ministerul Sănătății o analiză comparativă a evoluției stării de sănătate a copiilor vaccinați versus evoluția stării de sănătate a copiilor nevaccinați din România. Ministerul Sănătății deține în propriile baze de date, pentru cel puțin ultimii 5 ani, toate informațiile medicale ale copiilor născuți în această țară.

Este cât se poate de posibilă (dacă se vrea!) realizarea unei analize comparative a evoluției stării de sănătate a copiilor vaccinați versus evoluția stării de sănătate a copiilor nevaccinați (De câte ori au fost internați în ultimii 5 ani? De cîte ori au avut nevoie de tratament cu antibiotice și pentru ce afecțiuni? Care a fost mortalitatea pentru ambele grupuri și din cauza căror afecțiuni?, etc)

Mulți dintre noi am cerut Ministerului Sănătății să realizeze un asemenea studiu, dar până în prezent ministerul a avut o ”jenă” și nu a realizat acest studiu atât de important. Cine știe, dacă le veți cere dvs să realizeze acest studiu, poate o vor face. Vă rog însă, dacă vreți să primiți informații corecte, să vă asigurați că studiul a fost corect realizat.

Iar după ce veți primi acel studiu sper că vă veți gândi de 2 ori înainte de a ne jigni si ataca într-un mod incalificabil pe toți cei care, din dragoste și grijă față de proprii copii, refuzăm să jucăm ruleta rusească cu sănătatea si viața copiilor noștri injectandu-le o mulțime de produse biologice care sunt orice dar nu sunt sigure.

Până atunci vă rog să analizați acest studiu științific : http://www.cmsri.org/wp-content/uploads/2017/05/MawsonStudyHealthOutcomes5.8.2017.pdf

Ați mai afirmat că ”alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave”. Tinând cont de mentalitatea pe care ați expus-o in această frază, vă rog să ne comunicați tuturor, în mod oficial, care este opinia dvs legată de faptul că Nicolae Ceaușescu a fost executat pentru fapte mult mai puțin grave decât cele săvârșite de către cei care au condus România în ultimii 26 de ani?

Acest dictator a lăsat României un institut (Institutul Cantacuzino) care era unul dintre liderii mondiali la nivel farmaceutic (după cum bine știți, acest institut nu producea doar vaccinuri). Ce ar trebui să li se întâmple, legal, celor care au contribuit la distrugerea acestui institut? Cum au plătit ei până în prezent pentru dezastrul pe care l-au produs prin distrugerea acestui Institut?

Acest dictator a lăsat României o industrie pe care alții au falimentat-o în mare parte și au tăiat-o pentru a o duce la fier vechi! Ce ar trebui să li se întâmple, legal, celor care au contribuit la distrugerea industriei autohtone? Cum au plătit ei până în prezent pentru dezastrul pe care l-au produs prin distrugerea industriei acestei țări?

Acest dictator a lăsat o țară lipsită de datorii externe, iar în prezent suntem înglodați până peste cap în datorii și le ”rostogolim” cu prețul creșterii și mai puternice a gradului de îndatorare și a nenorocirii generațiilor viitoare. Cum ar trebui să răspundă cei care ne-au înglodat, ca țară, în datorii și cum au răspuns ei până în prezent?

Așadar, domnule Prim Ministru, dacă dictatorul Nicolae Ceaușescu a fost executat pentru fapte mult mai puțin grave decât cele săvârșite de cei care au distrus această țară în ultimii 26 de ani (suntem pe locul 2 în lume la emigrarea propriului popor, după Siria care e în război civil de aproape 6 ani !!!), vă rog să ne comunicați în mod public cum anume considerați că ar trebui ”răsplatiți”, în mod legal, toți cei care au nenorocit România și poporul român.

Din moment ce v-ați exprimat opinia în legătură cu părinții care, într-un stat puternic șubrezit și supus unor puternice grupuri de influență, nu au avut de ales și, din dragoste și responsabilitate față de proprii copii, au ales să se implice și să facă parțial și treaba celor care ar fi trebuit să ne apere pe toți (inclusiv pe copiii noștri) de cei care nu vad in noi decât niște vite bune de exploatat (din toate punctele, inclusiv din punct de vedere medical), atunci vă rog să vă exprimați în mod public opinia în legătură cu cei care au distrus această țară (distrugand inclusiv sistemul sanitar din România).

Vă mai reamintesc un ”mic” amănunt, dl Prim Ministru : în mod oficial mai mult de jumătate dintre copiii din România trăiesc în sărăcie, iar peste 225.000 de copii din această țară merg la culcare flămânzi, zi dupa zi [5]. Mulți dintre părinții acestor copii (în cazul celor care mai au părinți) nu au un loc de muncă și nici vreo șansă reală de a găsi un loc de muncă. Ce au făcut și ce fac guvernanții României pentru toți acești copii care au nevoie de ajutor? Sau acești copii nu prezintă interes cât timp nu s-a inventat nici un vaccin impotriva foamei provocate de stomacul gol?

Dacă un asemenea copil subnutrit se îmbolnăvește de rujeolă, atunci Ministerul Sănătății imediat urlă ”mai avem un caz de rujeolă, mai avem un caz de rujeolă, trebuie să vaccinăm copiii cu forța”. Dar e interesat Ministerul Sănătății de faptul că acei copii sunt subnutriți și, din această cauză, sunt mult mai expuși la diverse boli, inclusiv la bolile infecțioase? Realitatea ne demonstrează că, atât timp cât nu se poate folosi in scop propagandistic de acei copii și de suferința lor, Ministerul Sănătății nu este interesat de soarta acelor copii.

Ce ”protecție a copilului” ar trebui să vină și să acuze statul român (împreună cu factorii săi de decizie) de nepăsare și de ”rele tratamente aplicate minorului”?

Cum puteți pretinde că va pasă de copiii din această țară? Sau vă pasă doar de acei copiii pentru care ”grija” statului poate fi monetizată de unii? 😦

Ar mai fi multe, foarte multe informații oficiale pe care, cu tot respectul, ar trebui să le cunoașteti înainte de a ne aduce acuzații atât de sinistre precum cele pe care ni le-ați adus astăzi.

Dacă veți dori, o mică parte dintre aceste informații oficiale ”neplăcute” (inclusiv informații oficiale ”neplăcute” legate de epidemia de rujeolă) le veți găsi prezentate în articolele pe care le-am postat aici : https://luptapentruviatata.wordpress.com/

În încheiere, domnule Prim Ministru, vă reamintesc un adevăr imuabil : noi, părinții, ne iubim copiii mai presus de orice! Noi îi iubim, noi îi ocrotim, noi îi creștem, noi suntem fericiți atunci când ei sunt fericiți, noi suferim atunci când ei suferă, noi trăim Iadul dacă ei pier, noi veghem asupra lor, noi suntem capabili să ne dăm viața pentru binele lor! Noi și nu niste birocrați care au dovedit, de nenumărate ori, că nu dau 2 bani pe viața și pe sănătatea copiilor noștri!

Cu respect și cu speranța că aceste rânduri vor ajunge și la dvs,

Stoian George-Daniel

Bibliografie

[1]http://curierulnational.ro/Politic/2017-07-26/Mihai+Tudose%2C+despre+refuzul+de+a+vaccina+copilul%3A+Alti+parinti+sunt+decazuti+din+drepturi+pentru+fapte+mult+mai+putin+grave

[2]https://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM123789.pdf

[3]http://www.b1.ro/stiri/eveniment/klaus-iohannis-in-romania-se-inregistreaza-anual-500-de-cazuri-noi-de-copii-bolnavi-de-cancer-statisticile-nu-spun-nimic-despre-suferinta-lor-si-a-familiilor-lor-video-103389.html

[4]http://www.qmagazine.ro/statistica-groazei-400-de-copii-mor-anual-de-cancer-in-romania_222608.html

[5]http://romanialibera.ro/special/documentare/225-000-de-copii-din-romania-merg-la-culcare-flamanzi-405648

 

 

 

 

 

8 comentarii

  1. E adevarat ca scrisoarea este adresata Primului Ministru, insa ar trabui sa fie citita de toti politicienii nostri, pana la ultimul.Va multumesc pentru efortul de a exprima clar ceea ce multi parinti gandesc.

    Apreciază

  2. Ar trebui să trimiți acest material pe adresa de mail a Guvernului…ca să poată să fie înregistrat la Registratură.
    Publicându-l ca „scrisoare deschisă” sunt puține șanse să fie citit de vreunul dintre imbecilii care ne conduc.

    Apreciază

    1. @ Cristian Andrei

      Am trimis scrisoarea deschisa si pe adresa pm@gov.ro (am trimis scrisoarea deschisa si catre alte institutii oficiale ale statului, inclusiv catre cele care ar trebui sa se ocupe de securitatea nationala si sa-i opreasca pe dementii care vor sa transforme Romania intr-un lagar medical in care cetatenii ar fi transformati intr-o populatie total captiva intereselor marilor companii farmaceutice ).

      Apreciază

  3. Tot respectul pentru dumneavoastra ca ati conceput aceasta scrisoare ampla, concisa si la obiect. Felicitari. Parerea mea este ca nu ma intereseaza dc ajunge sa o citeasca insusi prim-ministrul (azi este el, maine este altul si tot asa), important este sa ajunga acest mesaj la cat mai multi parinti si sa stopam odata aceasta afacere super profitabila pentru unii.

    Apreciază

  4. Da…super…sa luptam impotriva acestei Legi..oare ce am putea sa facem sa contestam legal acesta lege?
    Chiar acum am a vazut la tv despre asta si m am intristst in inima mea.. au ajuns ei sa ne controleze si sa ne impuna cum sa ne crestem copii..dupa toate prin cate a trecut fiecare parinte…?

    Apreciază

Lasă un comentariu