Vaccinarea este și trebuie să rămână un drept și nu o obligație – argumente și informații oficiale

Bună ziua, domnule/doamnă senator/deputat.

Vă scriu cu rugămintea de a ține cont de aceste informații în cadrul dezbaterii care va avea loc mâine în Comisia pentru sănătate.

1. Proiectul de lege a vaccinării vine ca urmare a epidemiei de rujeolă, acesta este mesajul pe care îl primiți din partea celor care vor să determine adoptarea acestui proiect de lege. Vă rog sa țineți cont că despre vaccinarea cu forța/sub constrângere se vorbește cu mult timp înainte de a avea orice fel de epidemie (de ex în anul 2015 se discuta deja în mod deschis despre un asemenea proiect de lege care, ni s-a spus, era deja în lucru).

Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, am avut în România epidemii de rujeolă chiar și în anii în care acoperirea vaccinală era, de multi ani, extrem de ridicată. Acest adevăr este reflectat in următoarele date :

http://apps.who.int/immunization_monitoring/globalsummary/coverages?c=ROU

http://apps.who.int/immunization_monitoring/globalsummary/incidences?c=ROU

În primul link găsiți date legate de gradul de acoperire vaccinală (în cazul rujeolei este vorba despre linia MCV1 pentru prima doza de ROR și MCV2 pentru a doua doză de ROR). În cel de al doilea link găsiți date legate de numărul de cazuri de îmbolnăviri (Measles în cazul rujeolei).

Vă rog să țineți cont de faptul că în anul 2005, atunci cțnd am avut o rata de acoperire vaccinala pentru ROR extrem de ridicata (97% pentru prima doza de vaccin și 96% pentru a doua doză de vaccin) în România s-au înregistrat un număr de 5.043 de cazuri de rujeolă confirmate clinic. În anii 2006-2007, la aceeasi rată de acoperire vaccinală extrem de ridicată, s-au înregistrat un nr de 3.549 cazuri de rujeolă confirmate clinic.

Așadar, în perioada 2005-2007, atunci când am avut (în fiecare an) un grad de acoperire vaccinală de peste 95% pentru trivaccinul ROR, în România s-au înregistrat 8.592 de cazuri de rujeolă (cazuri confirmate clinic).

În cazul acelei epidemii de rujeolă Ministerul Sănătății nu a mai pornit o întreagă nebunie mediatică deoarece ar fi fost cam greu sa explice credibil o epidemie atat de mare în condițiile unei acoperiri vaccinale de peste 95%. Așa că au făcut pe ”morții în păpușoi”.

Vă rog de asemenea să vedeți și datele aferente epidemiei din perioada 2011-2013 pentru a descoperi ca epidemiile de rujeolă au loc periodic, indiferent de cât de mare ar fi gradul de acoperire vaccinala.

2. În SUA s-au acordat până în prezent despăgubiri cumulate de peste 3,7 miliarde de dolari pentru o parte dintre familiile ai căror copii au fost (dincolo de orice dubiu) nenorociți/uciși de diverse vaccinuri. Această realitate este oglindită în documentul guvernamental pe care îl găsiți la următoarea adresă :

https://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/data/monthlywebsitestats_09_05_17.pdf

Update realizat pe 05.11.2017 : deoarece acest link a fost dezactivat, gasiti aici (6-monthly-website-stats-09-05-17) documentul guvernamental pe care ar fi trebuit, în mod normal, să îl găsiți la adresa web de mai sus.

3. În prospectele oficiale ale vaccinuri de pe site-ul FDA, dincolo de lista impresionantă de efecte adverse care se pot manifesta în cazul celor vaccinați, este specificat negru pe alb (pentru fiecare vaccin in parte) faptul că ” has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility”.

Așadar, atât producătorii cât și autoritățile medicale recunosc faptul că, în prezent, nimenu nu știe dacă actualele vaccinuri care le sunt injectate bebelușilor și copiilor mai mari pot sau nu sa provoace cancer sau mutații genetice sau infertilitate. Iar acest lucru se întâmplă în condițiile în care in România mor anual din cauza cancerului peste 400 de copii și sunt diagnosticate anual peste 500 de noi cazuri de cancer la copii.

Totuși, noua ni se dau asigurări strict verbale că vaccinurile actuale ar fi ”sigure” în condițiile în care companiile farmaceutice care produc vaccinuri nu vor să își asume în scris nici un fel de răspundere legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri! Dacă actualele vaccinuri ar fi sigure, atunci producătorii de vaccinuri nu ar avea nici o problemă să certifice în scris siguranța lor.  Cât de ”sigure” sunt actualele vaccinuri înțelege oricine binevoiește să citească prospectele oficiale ale vaccinurilor : http://www.immunize.org/fda/

4. Ministerul Sănătății refuză să realizeze un studiu care să pună în evidență evoluția stării de sănătate a copiilor vaccinați (conform schemei oficiale de vaccinare) versus evoluția stării de sănătate a copiilor nevaccinați.

Un asemenea studiu poate pune în evidență, cât se poate de clar, care este costul anual unitar suportat de la bugetul de Stat pentru tratamentele și intervențiile medicale de care are nevoie, în medie, un copil vaccinat conform schemei oficiale de vaccinare versus care este costul anual unitar suportat de la bugetul de Stat pentru tratamentele și intervențiile medicale de care are nevoie, în medie, un copil nevaccinat.

Refuzul Ministerului Sănătății să fie oare justificat de teama lor față de informațiile care ar reieși dintr-un asemenea studiu? Se tem oare factorii decizionali din acest minister să nu obțină rezultate similare celor care au reieșit din acest studiu realizat și publicat în SUA?

http://www.rescuepost.com/files/mawson-et-al-2017-vax-unvax-jnl-translational-science.pdf

5. Evoluția bolilor înainte de introducerea vaccinurilor este oglindită în următorul articol care are capacitatea de a ne ajuta să întelegem (dacă dorim, bineînțeles) că alți factori au contribuit cu mult mai mult decât vaccinurile la reducerea foarte serioasă a numărului de cazuri de îmbolnăviri și de decese cauzate de anumite boli :

http://healthimpactnews.com/2013/dr-kurt-why-i-will-never-choose-to-vaccinate-my-own-son-and-any-future-kids-my-wife-and-i-have/#sthash.9idjZmSl.dpuf

6. Atunci când rezultatele studiilor științifice nu respectă axiomele dogmei vaccinurilor se aplică o soluție cât se poate de simplă : acele studii științifice sunt falsificate și, ulterior falsificării lor, noile rezultate vor respecta axiomele dogmei vaccinurilor.

Din emisiunea de mai jos aflați cum a falsificat Centrul pentru Combaterea Bolilor (CDC) din SUA un studiu realizat chiar de către proprii specialiști :

https://www.youtube.com/watch?v=LcN1bbnJ0A0

7. Parlamentul din Suedia a refuzat să dezbată un proiect de lege a vaccinării cu forța/sub constrângere. La baza deciziei parlamentarilor suedezi au stat și informațiile și studiile care se găsesc aici :

Dă clic pentru a accesa Free-from-Vaccination-Abuse_1.pdf

Update realizat pe 05.11.2017 : deoarece linkul a fost dezactivat, gasiti aici (Suedia-Free-from-Vaccination-Abuse-ARGUMENTE LEGALE) documentul oficial pe care ar fi trebuit, în mod normal, să îl găsiți la adresa web de mai sus.

http://www.thenhf.se/wp-content/uploads/2017/09/Free-from-Vaccination-Abuse_Attachments.pdf

Update realizat pe 05.11.2017 : deoarece linkul a fost dezactivat, gasiti aici (Suedia-Free-from-Vaccination-Abuse_Attachments-ARGUMENTE STIINTIFICE) documentul oficial pe care ar fi trebuit, în mod normal, să îl găsiți la adresa web de mai sus.

8. Domnul doctor Jacob Puliyel este șef al Secției de pediatrie a spitalului St. Stephens din Delhi (India) și membru al Grupului național consultativ tehnic pentru imunizare (NTAGI) al Guvernului Indiei. Vă rog să urmăriți expunerea realizată de către acest medic pentru a înțelege cum se mușamalizează decesele asociate vaccinării astfel încât noi să dormim liniștiti…până când ni se intâmplă și nouă o asemenea tragedie :

http://pro-decizii-informate.ro/dr-jacob-puliyel-cum-se-musamalizeaza-decesele-asociate-cu-vaccinarea-video/

Mai sunt multe alte informații oficiale pe această temă, însă nu vreau să abuzez în nici un fel de răbdarea și atenția dvs.

Vă rog să țineți cont de toate aceste informații oficiale atunci când veți decide daca susțineți sau nu proiectul de lege a vaccinării persooanelor din România, proiect care stipulează introducerea vaccinării obligatorii pentru copiii și majoritatea adulților din România.

Cu respect și cu speranța că Rațiunea și Responsabilitatea vor avea câștig de cauză,

Stoian George-Daniel

 

Lasă un comentariu