Va rog, de dragul sanatatii si a vietii dvs si a celor dragi dvs, INFORMATI-VA, IMPLICATI-VA SI TRANSMITETI MAI DEPARTE! (PARTEA A II-A)

Ø  Articole stiintifice pe tema bolilor autoimune declansate de vaccinuri

Autoimmune Disease

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0896841114000675

https://pdfs.semanticscholar.org/cb8c/b10bad6ce8f99fbe85f245a93cd13b9facbc.pdf

 

Ø  Dovada clara a modului grav in care a dezinformat populatia in anul 2017 ministrul Sanatatii din acel an, dl senator Florian Bodog, in incercarea de „a face campanie” legiferarii vaccinarii obligatorii :

http://www.ziare.com/social/epidemie-rujeola/medicii-de-familie-il-contrazic-cu-date-certe-pe-ministrul-bodog-care-a-anuntat-cifre-incorecte-despre-rata-de-vaccinare-1476996

 

Ø  Evolutia bolilor inainte de vaccinare, prezentata de dr Kurt Perkins din SUA

 

Ø  Prof. Luc Montagnier (Laureat al Premiului Nobel pentru Medicina) – despre riscurile impunerii vaccinării obligatorii

https://www.activenews.ro/stiri/Luc-Montagnier-si-legea-vaccinarii-obligatorii-147785

 

Ø  Apel la Ratiune

http://pro-decizii-informate.ro/prof-montagnier-si-prof-joyeux-11-vaccinuri-apel-urgent-catre-personalul-si-profesionistii-din-domeniul-sanatatii/

Transcript pétition Montagnier / Joyeux

 

Ø  Coruptia din industria vaccinurilor versus „siguranta” vaccinurilor

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption. Part 1 of 7.

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption—Part 2 of 7

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption—Part 3 of 7.

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption—Part 6 of 7.

Congress Receives Vaccine Safety Project Details Including Actions Needed for Sound Science and Transparency

 

Ø  Un exemplu al modului in care marile companii farmaceutice „respecta” legile si, in activitatile lor zilnice, pun pe primul loc „binele” si „sanatatea” noastra in dauna „sanatatii” lor financiare. Un mic exemplu ca putem avea „incredere” in corectitudinea si responsabilitatea acestor mari companii farmaceutice care produc vaccinuri, nu?

In cazul legiferarii vaccinarii obligatorii, intreaga populatie a Romaniei (copii si adulti deopotriva) ar urma sa fie „legata” de maini si de picioare si lasata de catre Statul Roman la totala discretie a companiilor farmaceutice care produc si vaccinuri!

Ce om rational, responsabil si onest isi doreste asa ceva?

http://www.zf.ro/business-international/izbucnit-razboi-total-scena-politica-grecia-cauza-scandalului-scufunda-producatorul-elvetian-medicamente-novartis-multinationala-acuzata-ar-mituit-doctori-functionari-publici-politicieni-top-grecia-17026426

http://m.romanialibera.ro/international/grecia-scandal-de-coruptie-la-nivel-inalt-oficiali-acuzati-ca-au-luat-mita-de-la-novartis-710129

 

Ø  Un alt exemplu : Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline (unul dintre marii producatori de vaccinuri) a fost amendat in anul 2012 cu 3 miliarde de dolari (1,9 miliarde de lire sterline) după ce a admis ca a oferit mita medicilor și a încurajat prescrierea de antidepresive nocive pentru copii (din „grija” fata de copii, nu-i asa?).

De asemenea, acest grup farmaceutic este acuzat că nu a raportat problemele de siguranta (depistate in urma efectuarii testelor de siguranta) pentru medicamentul Avandia (medicament pentru diabet). Plata amenzii de 3 miliarde de dolari nu a reprezentat o problema pentru GSK din moment ce, numai din vanzarea medicamentului Avandia, cifra de afaceri inregistrata pana in iulie 2012 a fost de 10,4 miliarde de dolari.

Asadar, desi aceasta situatie demonstreaza care este mentalitatea ce guverneaza acest business, noi ar trebui sa credem ca in ceea ce priveste sectorul vaccinurilor pe care le produc, marile companii farmaceutice pun pe primul loc „siguranta” copiilor nostri in dauna maximizarii profitului lor obtinut anual pe segmentul dedicat vaccinurilor?

https://www.theguardian.com/business/2012/jul/03/glaxosmithkline-fined-bribing-doctors-pharmaceuticals

 

Ø  Despre teoreticul termen „imunitate de turma/de grup”

„La 20 octombrie 2011, copiii (0 -14 ani) deţin o pondere de 15,9% în totalul populaţiei stabile, populaţia tânără (15 – 24 ani) reprezintă 12,3%, persoanele mature (25 – 64 ani) formează majoritatea (55,7%), iar persoanele în vârstă de 65 ani şi peste reprezintă 16,1% din total. Persoanele în vârstă de 85 ani şi peste deţin o pondere de 1,3% în totalul populaţiei stabile”.  Sursa : http://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2013/07/REZULTATE-DEFINITIVE-RPL_2011.pdf

Asadar, in anul 2011 peste 70% din populatie (mai exact, 71,8%) a fost reprezentata de populatia cu varsta mai mare de 25 de ani.

„Medicii epidemiologi avertizează: „bolile copilăriei” nu rămân în copilărie, iar adulții ar trebui să se revaccineze la fiecare zece ani”. Sursa : https://www.libertatea.ro/stiri/medicii-epidemiologi-avertizeaza-bolile-copilariei-nu-raman-in-copilarie-iar-adultii-ar-trebui-sa-se-revaccineze-la-fiecare-zece-ani-2837224

Asadar, OMS solicita ca populatia adulta sa fie revaccinata o data la 10 ani „pentru ca riscul aparitiei acestor „boli ale copilariei” poate sa se manifeste si la populatia adulta care si-a pierdut acea protectie post-vaccinala pe care a dobandit-o in copilarie”, conform prof. univ. Doina Azoicai,  presedintele Societatii Romane de Epidemiologie.

Va rog sa stam „stramb” si sa judecam drept! In Romania de zeci si zeci de ani vaccinarea in masa s-a efectuat pana la varsta de 14 ani. Dupa cum aflam chiar de la epidemiologi si de la OMS, protectia asigurata (cel putin la nivel teoretic) de vaccinuri este de cel mult 10 ani.

In aceste conditii, tinand cont si de apelul lansat de catre OMS, este evident faptul ca incepand cu varsta de 25 de ani adultii nu mai au niciun fel de protectie de la vaccinurile care le-au fost administrate in copilarie.

In prezent ni se comunica (de la inaltimea diverselor niveluri decizionale medicale) ca in lipsa unei acoperiri vaccinale de 95% la nivelul populatiei, suntem permanent amenintati de epidemii la nivelul tarii sau de pandemii la nivel global si de aceea trebuie impusa prin lege vaccinarea obligatorie.

Tinand cont de datele si informatiile prezentate mai sus reiese ca in anul 2011, daca ar fi fost vaccinati integral toti copiii din Romania in ultimii 24 de ani, atunci acoperirea vaccinala la nivelul tarii ar fi fost de maxim 28,2% (cat reprezenta populatia cu varsta cuprinsa intre 0 si 24 de ani), mult sub nivelul de 95% la nivelul populatiei stipulat de OMS drept prag sub care suntem permanent in pericol sa fim loviti de diverse epidemii mortale.

De ce ar fi fost in anul 2011 acoperirea vaccinala, la nivelul intregii tari, de numai 28,2% daca toti copiii din ultimii 24 de ani ar fi fost 100% vaccinati? Deoarece, dupa cum ne comunica chiar OMS si epidemiologii, adultii cu varsta de peste 25 de ani (adica 71,8% din populatia Romaniei la nivelul anului 2011) nu mai aveau (si nici in prezent nu au) niciun fel de protectie de la vaccinurile care le-au fost administrate (daca le-au fost administrate) in copilarie.

De zeci si zeci de ani majoritatea covarsitoare a populatiei Romaniei nu mai are niciun fel de protectie de la vaccinurile inoculate in copilarie. Cum se explica faptul ca, de exemplu, cel putin in ultimii 30 de ani (desi gradul de acoperire vaccinala REAL la nivelul intregii populatii nu este nici macar de 40%), epidemiile cu care suntem amenintati in prezent nu au amenintat si nu au ucis in numar mare cetatenii Romaniei?

De zeci si zeci de ani virusurile nu stiau ca la nivelul Romaniei (similar cu situatia existenta in majoritatea covarsitoare a tarilor de pe glob) nu avem nici macar un grad de acoperire vaccinala de 40% la nivelul populatiei?

Au aflat virusurile ca de zeci si zeci de ani ar fi putut sa ne puna in pericol de moarte (din cauza gradului de acoperire vaccinala extrem de redus la nivelul populatiei) doar dupa ce s-a lansat in spatiul public ideea infioratoare a impunerii vaccinarii obligatorii pentru copiii si adultii din Romania?

In aceste conditii va rog sa cautati si dvs raspunsul la urmatoarea intrebare : despre ce fel de „imunitate de turma/de grup” ne vorbesc autoritatile medicale atunci cand, in numele acestei teorii a imunitatii de turma/de grup, se incearca sa se justifice impunerea vaccinarii obligatorii?

De zeci si zeci de ani nu a existat nicio „imunitate de turma/de grup” nici in Romania si nici in majoritatea tarilor de pe glob ca urmare a gradului REAL de acoperire vaccinala extrem de redus la nivelul intregii populatii!

Cum se explica faptul ca, in ciuda inexistentei de zeci si zeci de ani a „imunitatii de turma/de grup”, Umanitatea nu a fost exterminata asa cum suntem amenintati periodic in prezent ca se va intampla daca nu ne lasam cu totii vaccinati obligatoriu?

Ce putem spune, in mod rational si tinand cont de toate aceste informatii, despre conceptul teoretic de „imunitate de turma/de grup” din moment ce realitatea ultimilor zeci de ani infirma existenta in realitate a acestui concept pur teoretic?

 

Ø  Zeci de mii de romani mor anual cu zile in Romania

https://stirileprotv.ro/stiri/social/eurostat-50-de-mii-de-oameni-mor-anual-in-romania-din-cauza-hibelor-din-sistemul-de-sanatate-desi-pot-fi-salvati.html

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/comisar-european-23-000-de-romani-mor-anual-din-cauza-poluarii-883173

Zecile de mii de oameni care mor ANUAL cu zile in Romania sunt ignorati de factorii decidenti care vor sa ne vaccineze obligatoriu deoarece, in mod evident, aceste decese nu-i intereseaza.

De ce nu provoaca aceste zeci de mii de decese ANUALE o „revolta” si o „grija” fata de copiii nostri de zeci de mii de ori mai mare decat „revolta” si „grija” fata de copiii nostri pe care le invoca cei care sustin legiferarea vaccinarii obligatorii?

Din pacate raspunsul este evident : cat timp nu exista „vaccin” care sa poata fi comercializat si injectat in populatie (pentru a combate efectele deseori mortale ale gravelor probleme, lipsuri si deficiente din sistemul sanitar sau pentru a combate efectele poluarii) aceste zeci de mii de decese anuale nu prezinta interes pentru cei care, din „grija” fata de noi, sustin cu fanatism sa fie legiferata vaccinarea obligatorie.

Ce om rational si onest, care tine cont de informatiile prezentate mai sus, ar putea sa creada o asemenea alegatie venita din partea celor care sustin impunerea vaccinarii obligatorii?

 

Sper ca aceste informatii sa ajunga si la un numar cat mai mare de factori decidenti, din diverse structuri al Statului Roman.

Dupa ce veti lua cunostinta de informatiile prezentate mai sus, sper ca va fi clar pentru fiecare dintre dvs faptul ca legiferarea vaccinarii obligatorii ar constitui un real ATENTAT la adresa sanatatii publice si a securitatii nationale a Romaniei.

Aceasta afirmatie are drept fundament faptul ca, in cazul in care ar fi legiferata vaccinarea obligatorie, copiii si adultii din Romania ar urma sa fie injectati obligatoriu cu o multime de vaccinuri pentru a caror siguranta (din motive lesne de inteles pentru orice persoana rationala care citeste cu atentie prospectele) companiile farmaceutice care le produc refuza sa isi asume in scris raspunderea legala.

Siguranta nationala a Romaniei nu poate fi asigurata prin impunerea vaccinarii obligatorii, in schimb siguranta nationala a Romaniei este legata/afectata de siguranta/lipsa de siguranta a multitudinii de vaccinuri care este inoculata populatiei Romaniei cu acordul liber exprimat al acesteia.

Sper ca un numar cat mai mare dintre dvs veti tine cont de faptul ca, dupa cum ne spune chiar dl dr Jean-François Saluzzo (Director de Producţie a vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur, Şef al proiectului Cercetării & Dezvoltării vaccinurilor anti-Sida şi anti-SARS si Consultant pentru OMS) , „accidente au fost si vor mai fi” deoarece vaccinurile sunt produse biologice care implica uriase riscuri de contaminare din cauza compozitiei lor.

Informatiile comunicate de catre dl dr Saluzzo le-ati auzit in prima parte a acestui apel.

Iar atunci cand va avea loc un asemenea accident, daca ar fi legiferata vaccinarea obligatorie (in conditiile in care companiile farmaceutice care produc vaccinuri nu isi asuma in scris raspunderea legala pentru siguranta propriilor lor vaccinuri), CINE si CUM va raspunde in Romania?

Iar celor afectati sau ucisi ca urmare a producerii unui asemenea accident, in conditiile in care ar fi obligati de catre Statul Roman (prin „incoruptibilii” sai reprezentanti) sa se lase vaccinati spre „binele” lor, CINE si CUM le va reda sanatatea sau viata? 

Dar structurile de securitate ale Romaniei ce ar avea de spus intr-un asemenea caz?

Care va fi impactul asupra increderii populatiei (deja extrem de precara din cauza experientelor traite de noi toti in ultimii 30 de ani) in buna credinta si in ratiunea si responsabilitatea factorilor decidenti din Romania ?

Cum va reactiona populatia Romaniei (daca ar fi legiferata vaccinarea obligatorie) atunci cand, in urma unui accident ce ar avea repercursiuni la nivelul intregii tari (fiind cu totii vaccinati obligatoriu de catre stat si nu de catre companiile farmaceutice), companiile farmaceutice ne vor transmite „sincere regrete” si ne vor spune ca nu au nicio vina deoarece, dupa cum reiese chiar din prospectele oficiale ale vaccinurilor, ele ne-au avertizat ca propriile lor vaccinuri implica RISCURI deloc mici si, drept consecinta, nu sunt sigure?

 

Cat timp suntem Oameni si pretuim Ratiunea, Responsabilitatea profesionala si Onestitatea, este firesc sa respectam cu sfintenie un principiu simplu si sanatos :

ACOLO UNDE EXISTA RISC TREBUIE SA EXISTE INTOTDEAUNA DREPTUL LA LIBERA ALEGERE !

 

Daca se poate, va rog sa aveti amabilitatea de a citi si a transmite mai departe si celelalte articole de pe acest blog, articole in care am incercat sa prezint cat mai multe informatii oficiale pe care Ministerul Sanatatii „uita” sa le comunice cetatenilor si legiuitorilor din Romania :

Va multumesc!

Cu respect si cu sincera recunostinta pentru toti cei care va implicati alaturi de noi in aceasta lupta,

Stoian George-Daniel

E-mail : george.stoian@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s