Fiți UNIȚI sau vom avea cu toții de suferit!

Apel către actualii și viitorii noi oameni politici din România

În România, după cum știm cu toții, (încă) avem 2 mari partide care, prin diverse metode, reușesc să își împartă între ele (la nivel oficial) cea mai mare din electoratul care încă mai votează (nu uitați că la ultimele alegeri parlamentare aproximativ 2/3 din numărul total de cetățeni români cu drept de vot AU REFUZAT să mai voteze deoarece nu mai au niciun fel de încredere în clasa politică din România!)

Există și un partid (AUR) care, până acum, a reușit să apere (atât cât i-a permis numărul de mandate parlamentare) și interesele cetățenilor români care mai vor să trăim liberi și cu demnitate în România. Acest partid a reușit, la ultimele alegeri parlamentare, să convingă o parte (minoritară) dintre noi, cetățenii cu drept de vot din România, să le acordăm încrederea și votul nostru.

AUR a fost votat de aceia dintre noi care ne-am săturat (pentru că ne-a ajuns deja cuțitul la os!) să vedem cum România este amanetată și distrusă, iar viața și viitorul ne sunt din ce în ce mai grav amenințate de către cei care se tot învârt la Putere pretinzând că ”ne vor binele”. Într-adevăr, după cum simțim din ce în ce mai puternic, ne vor binele….pentru ei!

Apariția de noi și noi partide care se adresează aceluiași segment de cetățeni cu drept de vot riscă să ducă la un singur rezultat : slăbirea AUR (prin posibila pierdere a unor votanți, ceea ce s-ar reflecta în mai puține mandate parlamentare) si întărirea partidelor care ne ”călăresc” și ne ”jupoaie”, sub o denumire sau alta, de aproximativ 32 de ani.

Cât de mari sunt șansele ca noile partide (bănuiesc că vor mai apărea și altele până în anul 2024) să obțină suficiente voturi pentru a intra în Parlament și pentru a ”conta” ? Fiți onești și realiști când vă răspundeți la aceste întrebări!

Pe o parte dintre cei care sunteți acum la conducerea noilor partide apărute în România v-am cunoscut în stradă la manifestațiile de protest care au avut loc, pentru Libertate și Sănătate, în dificilii si dureroșii ani 2020 si 2021 (ani de teroare, profesionist gestionată de ”sus”, în care ne-am opus, cât ne-au permis propriile forțe, instaurării dictaturii medicale sub pretextul ”luptei” contra covidului).

Vă respect mai mult decât aveți idee pentru toată lupta dusă în acești ani (evident, respectul meu nu valorează practic nimic deoarece nu vă folosește la nimic).

Știu că unii dintre voi vreți să faceți ceva util și benefic în România, iar acesta este unul dintre motivele pentru care intrați în arena politică. Evident, fie nu aveți încredere în nici unul dintre actualele partide politice parlamentare, fie nu suportați să fiți subordonați altcuiva și din acest motv v-ati creat/urmează să vă creați propriile partide.

Majoritatea dintre voi aveți însă un orgoliu mai mare decât Palatul Parlamentului, iar acest lucru vă vulnerabilizează extrem de puternic în fața manipulatorilor profesioniști care își cunosc meseria.

Sunt convins că vreți să fiți ”altfel”, că vreți să contribuiți la reconstrucția României. Însă nu este suficient să vrei, pentru a reuși să fiți ”altfel” decât ceilalți politicieni este strict necesar să faceți cel mai greu lucru cu putință : să renunțati la orgoliu (sau, cel puțin, să vi-l țineți sub control). Știu din propria experiență că e ușor de zis și foarte greu de făcut acest lucru.

Renunțați la orgoliu și, pentru a dovedi că puneți interesele poporului român mai presus de orgoliul și interesele voastre, întalniți-vă cu toți cei care (asemenea vouă) se adresează anumitor categorii de votanți (oameni care au un set de valori comune, valori care gravitează în jurul Familiei, a Libertății, a Credinței și a Demnității).

Stabiliți de comun acord o strategie (reflectată de un parteneriat asumat public) prin care să nu vă ”călcați pe bătături” în cadrul acelorași circumscripții electorale (este VITAL acest lucru!) și respectați ”la sânge” cele convenite în cadrul parteneriatului.

Procedând astfel, maximizați șansele ca un număr cât mai mare dintre voi să intrați în Parlament în locul unora care (nu cred că mai e nevoie să dau nume) au dovedit și dovedesc că, din postura de parlamentari, trădează și contribuie la distrugerea poporului român și a României.

Puteți urma această cale sau, dimpotrivă, puteți merge mai departe de unii singuri (rezultatele, în acest caz, fiind cât se poate de previzibile). Nu uitați însă că tot mai mulți dintre noi, muritorii de rând cu drept de vot, avem o alergie din ce în ce mai puternică la cei care pun/îi sprijină pe cei care pun în practică dictonul ”Divide et impera!”

Ca să fie clar, menționez că nu sunt membru AUR (dimpotrivă, am ”reușit”, din cauza modului meu direct de a ma adresa, să-i deranjez pe unii dintre ei).

Alegerea vă aparține!

Stoian George-Daniel

Lasă un comentariu