TREZIȚI-VĂ ! (PARTEA I)

Scrisoare deschisă către Ministrul Sănătății, dl Vlad Voiculescu.

În atenția Președintelui României, Primului Ministru al României, membrilor actualului Guvern, Parlamentului României, Corpului de control al Primului Ministru, Serviciului Român de Informații și, nu în ultimul rând, în atenția cetățenilor din România.

Bună ziua.

Public această scrisoare deschisă în speranța că cel puțin o parte dintre dvs veți binevoi să o citiți și, ulterior, să acționați așa cum veți considera de cuviință ținând cont de faptul că (încă) trăim în democrație și nu într-o dictatură.

Recent, domnule ministru al sănătății, ați declarat că decizia privind „legea vaccinării” este „o decizie pe care trebuie să ne-o asumăm ca Guvern”. [1] Ce inseamnă, din punct de vedere juridic, această asumare a unei legi care să reglementeze/impună vaccinarea, domnule ministru? Inseamnă emiterea unei OUG pentru a impune o asemenea lege, evitând astfel orice fel de dezbatere publică pe tema unei legi atât de periculoase prin implicațiile pe care le are pe termen mediu și lung?

De mai mult de 1 an de zile suntem amenințați, dl Ministru al Sănătății, cu aberația legislativă cunoscută la nivel public drept „legea vaccinării cu forța a copiilor”. Am fost amenințați, în mod public, că ne vor fi luați copiii de către Protecția Copilului dacă nu-i vaccinăm [2] și chiar că vom fi acuzați de rele tratamente aplicate minorului [3], acuzație care intră sub incidența Codului Penal și se pedepsește cu închisoarea.

Iar toate aceste amenințări ne-au fost adresate, domnule Ministru al Sănătății, doar pentru că ne iubim copiii mai presus de orice și, drept urmare, ne informăm din cât mai multe surse publice și oficiale atunci când este vorba despre produsele biologice pe care vor unii dintre colegii și subalternii dvs să le injecteze în organismul copiilor noștri sub amenințarea unor represalii halucinante care amintesc de cumplita perioadă a criminalului regim nazist din secolul trecut.

Ca urmare a demersului nostru de a ne informa din cât mai multe surse publice și oficiale, o parte dintre noi am decis să nu ne mai dăm acordul pentru ca propriilor noștri copii să le fie injectate în organism o mulțime de produse biologice denumite generic „vaccinuri” și pentru a căror siguranță, domnule Ministru al Sănătății, nici măcar companiile farmaceutice care le produc nu vor să își asume în scris răspunderea legală.

Care este motivul pentru care nici o companie farmaceutică ce produce vaccinuri nu specifică în scris, în prospectul acestor vaccinuri, faptul că „ne asumăm răspunderea legală pentru siguranța acestui vaccin”?

Care este motivul pentru care evită companiile farmaceutice care produc vaccinuri să își asume în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri ? Doar sunt „sigure” aceste vaccinuri, domnule Ministru al Sănătății!

Să fie oare acest comportament cauzat de faptul că, după cum ne comunică directorul de producție al vaccinurilor virale de la Sanofi-Pasteur (aflat în funcție la momentul declarării acestor adevăruri incomode), riscul de contaminare al vaccinurilor în timpul procesului de fabricație este omniprezent și nu poate fi eliminat și, asa cum s-au mai produs catastrofe în trecut (contaminarea unor vaccinuri), tot așa se vor mai produce si in viitor? [4]

Din păcate, după cum ne demonstrați, nici pe dvs nu vă interesează această realitate extrem de îngrijorătoare (lipsa asumării responsabilității, de către companiile farmaceutice, pentru siguranța propriilor lor vaccinuri). Din afirmațiile dvs reiese că pe dvs vă interesează în primul rând impunerea legii vaccinării și nu determinarea companiilor farmaceutice care produc vaccinuri să își asume în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri.

O asemenea asumare clară a răspunderii legale de către companiile farmaceutice care produc vaccinuri, domnule Ministru al Sănătății, ar duce la creșterea încrederii părinților în calitatea și siguranta actualelor produse biologice numite generic „vaccinuri, iar acest lucru ar duce la creșterea gradului de acoperire vaccinală (ceea ce, bineînțeles, ar distruge șansele de reușită ale celor care încearcă să instaureze dictatura medicală în România folosindu-se de pretextul scăderii gradului de acoperire vaccinală).

Tot dvs, domnule Ministru al Sănătății, ați declarat că „trebuie cel puţin să iei o decizie informată, dacă nu vrei să îţi vaccinezi copilul, minimul pe care ţi-l poate cere statul este să iei o decizie informată, să fii dispus să iei toate informaţiile despre riscurile şi beneficiile vaccinurilor şi să iei o decizie informată”.

În principiu, ceea ce ați afirmat este corect, însă am o mare nedumerire : dvs considerați „din oficiu” că toți cei care își dau acordul pentru a le fi vaccinați copiii o fac în cunoștință de cauză?

Câți dintre acești părinți primesc de la medici și citesc prospectul vaccinurilor înainte ca acestea să le fie injectate propriilor copii? Câți dintre acești părinți sunt informați în legătură cu ingredientele vaccinurilor [5] și cu efectele negative pe care le au asupra sănătății o parte dintre aceste componente ale vaccinurilor?

Totodată, câți dintre acești părinți își dau acest „acord” ca urmare a presiunilor și a amenințărilor la care sunt supuși (copilul tău se va îmbolnăvi dacă nu-l vaccinezi, copilul tău nu va fi primit la gradiniță sau la școală dacă nu-l vaccinezi, Protecția Copilului îți va lua copilul dacă nu-l vaccinezi, vei ajunge în instanță dacă nu-l vaccinezi, etc)? Vă interesează aceste realități, domnule Ministru al Sănătății?

În cazul acelor părinți care execută docili ordinele venite din partea Ministerului Sănătății deoarece cedează în fața amenințărilor nu mai este vorba despre o decizie luată în cunoștință de cauză. De ce ați presupune dvs, domnule Ministru al Sănătății, că acești părinți iau, sub teroarea amenințărilor, o decizie „informată”? Pentru că ei execută de teamă ordinele Ministerului Sănătății, iar acest lucru este obligatoriu „bun” deoarece acest minister și experții săi nu pot să greșească?

Este vorba cumva despre acel Minister al Sănătății sub a cărui directă coordonare a fost practic distrus Institutul Cantacuzino? Unde a fost „grija” acestui minister față de sănătatea copiilor și adulților din România atunci când a permis practic distrugerea Institutului Cantacuzino, institut care producea și alte medicamente în afară de vaccinuri? Unde a fost această „grijă”, domnule Ministru al Sănătății?

Este vorba cumva despre acel Minister al Sănătății ai cărui reprezentanți și experți ne amenințau în anul 2006 că vom avea în România cel puțin 2.000.000 (doua milioane!) de morți dacă nu ne vaccinăm împotriva „pandemiei” de gripă aviară? [6]

Este vorba cumva despre acei experți, invocați mereu de Ministerul Sănătății drept „argument suprem”, experți care ne anunțau foarte clar în anul 2006 că  “Ne aflăm în faza a treia a pandemiei, adică faza în care au fost infectați oameni cu un subtip de virus gripal nou. Următoarea etapă este cea a izbucnirii pandemiei. Cert este că nu scăpăm de pandemie, motiv pentru care trebuie să ne pregătim cât de cât”. [7]

Cum ați fi procedat dvs, domnule Ministru al Sănătății, dacă mandatul dvs s-ar fi derulat în acea perioadă a „pandemiei” de gripă aviară? Cum ați fi procedat vazând că experții ne „asigură” că izbucnirea „pandemiei” este o certitudine?

Ați fi fost capabil să propuneți Guvernului să-și asume prin OUG o lege de sorginte nazistă care să permită forțelor de ordine (Poliție, Jandarmerie) să vâneze oamenii prin toată țara, să le ceară dovada că s-au vaccinat împotriva „pandemiei”, iar pe cei prinși ca fiind nevaccinați sa-i închidă în niște ghetouri până când ar fi fost vaccinati cu forța pentru a lupta împotriva „pandemiei”?

Experții ar fi fost de partea dvs, domnule Ministru al Sănătății! Experții, mai ales acei experți care ne garantau că nu mai avem cum să scăpăm de „pandemie”, ne-ar fi repetat până la saturație că o asemenea OUG este strict necesară deoarece numai prin vaccinarea cu forța a tuturor putem lupta contra „pandemiei”!

Asumarea unei asemenea legi de sorginte nazistă de către Guvern (printr-o OUG) ar fi fost perfect „legitimă”, nu-i așa, domnule Ministru al Sănătății? Cine ar fi putut să vă acuze de ceva din moment ce o asemenea OUG ar fi urmărit, la nivel declarativ, numai și numai „apărarea siguranței naționale”, iar vaccinarea cu forța/prin constrângere a oamenilor s-ar fi făcut la recomandarea fermă a experților?

Revenind cu picioarele pe pământ, ce ne-a demonstrat realitatea? Că toate „certitudinile” experților au fost total false, valoarea „certitudinilor” acestor experți în ceea ce privește izbucnirea „pandemiei” fiind nulă!

În aceste condiții, domnule Ministru al Sănătății, poate ne explicați dvs de ce au încercat asemenea experți să inducă în rândul populației o panică uriașă și să o determine ca, sub imperiul fricii de moarte, să se lase vaccinată (la recomandarea experților) precum vitele, fără să mai pună întrebări și fară să mai raționeze! De ce, domnule Ministru al Sănătății?

Pentru ca încrederea populației în profesionalismul si onestitatea experților Ministerului Sănătății să fie distrusă și mai mult, în anul 2009 am avut parte de un nou spectacol mediatic grotesc oferit de acești experți și de către Ministerul Sănătății. Nu au trecut decât 3 ani de la precedentul spectacol mediatic grotesc până când s-a incercat din nou, în anul 2009, inducerea unei panici uriașe în rândul populației și determinarea/constrângerea acesteia de a se vaccina împotriva unei noi „pandemii” : „pandemia de gripă porcină”.

Cum ați fi reacționat dvs, domnule Ministru al Sănătății, dacă ați fi avut acest mandat în anul 2009, an în care unul dintre cei mai importanți experți ai Ministerului Sănătății (care deținea și mandatul de Secretar de Stat în acele vremuri) ne-a comunicat că, în cazul în care nu executăm ordinele primite și nu ne vaccinăm precum vitele (fără să punem întrebări și fără să gândim), vom avea în România cel puțin 20.000 de morti? „Scenariul ăsta cu 20 de mii de morti? Este una din variantele oficiale, dar e minim, asta e mizilic”[8], aceasta este declarația expertului care deținea și funcția oficială de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătații.

O altă declarație cu implicații extrem de grave a fost aceea conform căreia, în opinia domniei sale de expert și de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, vaccinarea împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatorie: „În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată!”[9].

Un alt expert a cărui opinie continuă să fie considerată „literă de lege” și în prezent ne asigura, la începutul anului 2010, că „în România este clar o epidemie de gripă AH1N1”, iar această reacție a venit în contextul în care zeci de parlamentari din cadrul Parlamentului European au solicitat în mod oficial formarea unei comisii care să ancheteze falsele pandemii precum cea cunoscută drept „pandemia de gripă porcină”. [10]

Așadar, domnule Ministru al Sănătății, ce fel de lege ați fi cerut să-și asume Guvernul în anul 2009, ținând cont de toate declarațiile oficiale înspăimântătoare ale experților Ministerului Sănătății?

Ați fi fost capabil, ținând cont de expertiza și „greutatea” profesională a acestor experți, să cereți Guvernului să-și asume impunerea dictaturii medicale în România și vaccinarea cu forța/sub constrângerea unor represalii halucinante a cetățenilor României? Experții v-ar fi asigurat că este perfect „legitimă” impunerea unei asemenea dictaturi medicale și, mai mult chiar, că vaccinarea cu forța a cetățenilor acestei țări ține de „siguranța națională”! Cum ați fi procedat în această situație, domnule Ministru al Sănătății?

Mai contează oare că realitatea ne-a demonstrat tuturor că, deși românii nu s-au îmbulzit să se vaccineze cu vaccinul împotriva „pandemiei de gripă porcină”, acel „mizilic” de zeci de mii de morți (care ne era prezentat ca o certitudine) a refuzat să se concretizeze?

Mai contează oare, pentru toți cei care susțin că nu mai pot de grija noastră și a copiilor noștri, că în anul 2009 realitatea ne-a demonstrat din nou că valoarea tuturor „certitudinilor” și amenințărilor emise public de către experți (experți a căror opinie profesională reprezintă pentru Ministerul Sănătății  „literă de lege”) a fost nulă?

Atunci când vă comportați ca și cum Ministerul Sănătății și experții săi nu pot să emită ordine și directive greșite (ceea ce implică faptul că noi ar trebui, în viziunea unora, să executăm docili ordinele obligatoriu „bune” venite de la o asemenea „instanță”) este vorba cumva despre același Minister al Sănătății și despre acei experți care nu au fost capabili timp de peste 10 ani să analizeze într-un laborator dezinfectanții care au fost utilizați în unitățile sanitare din această țară în toți acei ani?

Câte mii/zeci de mii de oameni au murit cu zile anual în România în toți acei ani în care, sub privirile criminal de nepăsătoare ale Ministerului Sănătății și ale experților săi, se utilizau în spitale dezinfectanți falsificați? Câți oameni au murit cu zile în spitalele românești, în toată această perioadă, din cauza infecțiilor intraspitalicești facilitate masiv de dezinfectanții falsificați? Câți, domnule Ministru al Sănătății?

Cum puteți explica faptul că în toți acei ani România nu a avut nici măcar un singur laborator acreditat în care să poată fi verificată compoziția si gradul de concentrare/diluare al dezinfectanților utilizați în spitale? Unde au fost toți acei experți care fac în prezent un spectacol mediatic grețos și ne spun că trebuie impusă o lege a vaccinării deoarece nu mai pot ei de grija sănătății copiilor noștri? Cât de lipsiți de inteligență ar trebui să fim pentru a-i crede în prezent pe toti acești experți care s-au delegitimat singuri atât din cauza nepăsării criminale de care au dat dovadă în toți acei ani cât și din cauza manipulărilor și amenințărilor grotești la care au încercat să ne supună de-a lungul anilor?

Cât de mult ne desconsideră toți cei care încearcă să ne prostească în față și să ne convingă că încercarea de a impune în prezent, în etape, vaccinarea cu forța/sub amenințarea unor represalii halucinante a copiilor noștri se face din „grijă” față de sănătatea și viața lor?

Unde a fost această „grijă” atunci când, din cauza infecțiilor intraspitalicești, copiii și adulții din această țară au murit cu zile în spitalele aflate sub directa coordonare a Ministerului Sănătății, fără ca domniilor lor să le pese de toți acești nevinovați care au murit „inutil și fără sens”? Sau această „grijă” se activează doar atunci când este vorba despre vaccinuri și încercarea de impunere a unei dictaturi medicale în România?

O nouă dovadă a faptului că suntem desconsiderați total de către anumiți factori de decizie și experți din cadrul Ministerului Sănătății o reprezintă toată campania mediatică, scârbos de agresivă și de manipulatorie, pe care au dus-o acest minister și unii dintre experții săi pe tema epidemiei de rujeolă.

Este de notorietate faptul că, a doua zi după ce Ministerul Sănătății a anunțat în mod public această epidemie, a fost introdusă pe circuitul de avizări „legea vaccinării”. Dar bineînțeles că nu a fost decât o „coincidență”, același tip de coincidență care este invocat de Ministerul Sănătății de fiecare dată cînd un vaccin îi afectează/distruge pe o parte dintre cei vaccinați.

Tot de notorietate este faptul că, la momentul declanșării nebuniei mediatice de către Ministerul Sănătății (21.09.2016) în legătură cu epidemia de rujeolă, în județe precum Cluj nu mai exista nici un caz de rujeola încă din data de 11 iulie 2016 [11] sau în județul Bistrița-Năsăud nu mai exista nici un caz de rujeola incă din aprilie 2016. [12]

De ce a trebuit să așteptați până pe data de 21 septembrie pentru a declanșa toată această campanie furibundă de panicare a populației? Deoarece abia în luna septembrie copiii reîncepeau cursurile școlare, ceea ce ar fi trebuit să maximizeze psihoza colectivă legată de epidemia de rujeolă? Deoarece abia în luna septembrie ați reușit să refaceți și să puneți la punct ultima variantă a „legii vaccinării” și aveați nevoie de un motiv „bun” pentru a o introduce pe circuitul de avizări?

Însă Ministerul Sănătății nu s-a mulțumit doar cu provocarea intenționată a panicii printre parinți, ministerul ne-a comunicat pe data de 21.09.2016 că trei copii și-au pierdut viața din cauza rujeolei și că „acești copii au murit inutil și fară sens”. Tot în cadrul aceluiași comunicat de presă ni s-a comunicat și faptul că „cei trei copii decedați ar fi putut fi protejați prin neapariția rujeolei la copiii mai mari, trecuți de vârsta de vaccinare, dacă aceștia ar fi fost vaccinați” [13].

În calitate de părinte care și-a îngropat fetița, moartă cu zile în anul 2011 din cauza nepăsării și autosuficienței criminale care domnește în sistemul de sănătate românesc, trăiesc și înțeleg cumplit de puternic suferința și durerea părinților care și-au pierdut copiii.

Însă utilizarea morții acestor copii de către Ministerul Sănătații, pentru a justifica încercările de instaurare a unei dictaturi medicale în România prin impunerea „legii vaccinării”, îi descalifică total pe cei care au procedat atât de mizerabil.

Pentru cei 2 bebeluși, care au murit cu zile anul acesta deoarece au fost infectați in Spitalul Județean din Suceava cu Pseudomonas aeruginosa, Ministerul Sănătății nu a mai simțit nevoia să dea un comunicat public în care să-și exprime regretul că „acești copii au murit inutil și fară sens”? [14]. Se pare că nu, din moment ce moartea acestor bebeluși nu poate fi utilizată în scopuri propagandistice pentru a servi intereselor unora de a promova o aberație legislativă extrem de periculoasă.

În ceea ce privește afirmația conform căreia acei copii ar fi fost protejați de așa numitul „efect de protecție de turmă/grup”, Ministerul Sănătății a „uitat” de statisticile OMS-ului [15] [16].

Analizați aceste date oficiale, domnule Ministru al Sănătății. Poate reușiți dvs să ne explicați unde a fost „efectul de protecție de turmă/grup” în anul 1997, atunci când România a avut o rată de acoperire vaccinală de 97% (a se vedea linia MCV1) [15] și a înregistrat o epidemie de rujeolă cu un număr de 23.579 de cazuri de rujeola (a se vedea linia Measles). [16]

Sau poate ne veți explica unde a fost „efectul de protecție de turmă/grup” în anul 2005, atunci când România a avut o rată de acoperire vaccinală de 97% pentru prima doza de vaccin contra rujeolei (a se vedea MVC1) și de 96% pentru a doua doza de vaccin contra rujeolei (a se vedea MCV2). În ciuda acestui grad de acoperire vaccinală extrem de ridicat, am avut o epidemie de rujeolă care s-a concretizat într-un număr de 5.043 de cazuri de copii bolnavi de rujeolă (a se vedea linia Measles). De asemenea, va rog să țineți cont de faptul că și în anii precedenți (anii 1997-2004) gradul de acoperire vaccinala pentru vaccinul contra rujeolei a fost extrem de ridicat!

Analizați cu toții aceste date oficiale și concluzionați singuri cât de adevărată sau de falsă este ideea „efectului de protecție de turmă/grup” atât de invocat de unii pentru a „justifica” pretențiile lor de vaccinare cu forța/sub constrângere a copiilor noștri.

Mai sunt atât de multe lucruri de spus, domnule Ministru al Sănătății. De ce ar fi nevoie de o lege a vaccinării? Ce lege vă împiedică să asigurați stocul necesar de vaccinuri pentru a veni în întâmpinarea părinților care vor să-și vaccineze copiii? Nu aveți nevoie de o lege a vaccinării pentru a asigura acest stoc de vaccinuri.

Cine vă împiedică să veniți cu o lege care sa vizeze reluarea activitaților de producție (nu doar pentru vaccinuri) la Institutul Cantacuzino? De ce nu prezintă interes pentru Ministerul Sănătății reluarea activităților de producție la acest institut medical românesc, singurul care ar putea fi capabil în această țară, de exemplu, ca în cel mai scurt timp să producă în viitor un antidot în situația în care populația acestei țări ar fi supusă unui atac biologic? De ce trebuie să fim puși în situația de a „ne milogi cu căciula în mână” la alții ca să producă și pentru noi ceea ce putem să ne producem singuri?

Este posibil ca această lipsă crasă de interes (pentru realizarea tuturor investițiilor necesare reluării activităților de producție la Institutul Cantacuzino) de care dau dovadă cei care „se bat cu pumnii în piept” că nu mai pot de „grija” sănătății noastre și a copiilor noștri să aibă drept cauză faptul că reluarea acestor activități de productie ar reduce puternic necesitățile de import ale mai multor categorii de medicamente încadrate inclusiv în categoria „medicamentelor esențiale”[17], ceea ce ar avea efecte negative asupra sănătății financiare a importatorilor și producătorilor acelor medicamente?

Revenind la „legea vaccinării”, din răspunsul [18] pe care l-ați oferit unei doamne deputat, domnule Ministru al Sănătații, aflăm că în „legea vaccinării” vaccinarea va fi considerată „o problemă de siguranță națională”.

Așadar, ținând cont de toate amenințările oficiale comunicate cel puțin în ultimul an de către reprezentanții și o parte dintre experții Ministerului Sănătății, să înțelegem că în numele „siguranței naționale” vă doriți ca Ministerul Sănătății să reușească ceea ce nu a reușit nici în perioada „pandemiei de gripă aviară” și nici în perioada „pandemiei de gripă porcină”?

Cu alte cuvinte, prin intermediul „legii vaccinării” anumite centre de putere din cadrul Ministerul Sănătății vor putea încerca să impună dictatura medicală în România și să constrângă părinții să-și vaccineze copiii pe motiv de „siguranță națională”? Așadar, dacă nu s-a reușit impunerea dictaturii medicale în această țară cu ocazia precedentelor încercări, vreți să le oferiți o nouă „șansă” celor care consideră că noi ar trebui să fim docili și să executăm toate ordinele venite din partea Ministerului Sănătății fără să (mai și) gândim?

Dacă asta se dorește în subsidiar cu această „lege a vaccinării” cu care ne amenință anumiți reprezentanți ai Ministerului Sănătății de mai mult de 1 an de zile, atunci nu ar trebui ca Serviciul Român de Informații să se autosesizeze în legătură cu faptul că cei care doresc să impună (prin intermediul „legii vaccinării”) instaurarea dictaturii medicale în România reprezintă cu adevărat o reală amenințare la adresa securității naționale a României?

Cu tot respectul, domnule Ministru al Sănătății, nu credeți că de „siguranța națională” este legată în primul rând siguranța produselor biologice numite generic „vaccinuri”, produse biologice pe care unii ar vrea să le injecteze în organismul copiilor noștri cu forța sau sub amenințarea unor represalii halucinante care amintesc de criminalul regim nazist din secolul trecut?

Iar anul 2012 ne-a oferit o amară și dureroasă exemplificare a modului incalificabil în care au grijă de „siguranța” vaccinurilor factorii de putere/de decizie din Ministerul Sănătății. Anul 2012 ne-a demonstrat că pentru toti aceștia nu contează realitatea, contează doar lucrurile menționate pe hârtie și care, teoretic, ar trebui să se regăsească și în realitate (existența unei asemenea mentalități extrem de nocive ne-a fost demonstrată, de asemenea, și în cazul dezinfectanților falsificați utilizați în spitalele românești sub privirile nepăsătoare ale experților Ministerului Sănătății).

Dar atunci când teoria nu se regăsește și în realitate cine suferă, domnule Ministru al Sănătății? Cazul zecilor de bebeluși diagnosticați în anul 2012 cu TBC ganglionar și îmbolnăviți de vaccinul BCG importat din Danemarca [19] a dovedit că doar copiii noștri suferă (și noi alături de ei) atunci când Ministerul Sănătății „uită” că siguranța vaccinurilor injectate copiilor din această țară ține cu adevărat de siguranța națională!

Dacă pe factorii de decizie și experții Ministerului Sănătății îi îngrijorează cu adevărat scăderea gradului de acoperire vaccinală a copiilor, atunci nu este nevoie de o „lege a vaccinării” prin intermediul căreia să se încerce instaurarea dictaturii medicale în România.

O asemenea „lege a vaccinării” ar avea drept „efect advers” nedorit o scădere și mai accentuată a gradului de acoperire vaccinală a copiilor din cauza distrugerii totale a oricărei urme de încredere a părinților în siguranța actualelor vaccinuri. Ține de un elementar bun simț faptul că ceea ce este bun si sigur nu este necesar să fie impus cu forța, cu forța se impun doar lucrurile lipsite de siguranță și cu potențial nociv/distructiv.

În locul unei asemenea „legi a vaccinării” este nevoie în schimb de responsabilitate și de asumarea răspunderii de către factorii de decizie din cadrul Ministerului Sănătății, doar de aceste lucruri este nevoie pentru a recâștiga treptat încrederea părinților în calitatea și siguranța actualelor vaccinuri. În acest sens vă propun 4 măsuri care, din punctul meu de vedere, fac inutilă orice „lege a vaccinării”.

  • Reluarea producției de vaccinuri în forma monovalentă la Institutul Cantacuzino.

Motivație : nici unul dintre adulții de astazi nu a fost vaccinat niciodata cu nici o doză de vaccin hexavalent (adica cu 6 vaccinuri injectate simultan), în timp ce bebelușilor li se injectează în prezent câte o doză de vaccin hexavalent la varsta de 2 luni, 4 luni și 11 luni.

  • Asumarea răspunderii penale pentru siguranța acestor vaccinuri de către fiecare Ministru al Sănătății, Secretar de Stat și Director al Institutului Cantacuzino.

Motivație : părinții vor știi că toți acești factori de decizie vor face și imposibilul pentru a le asigura copiilor din această țară cele mai sigure vaccinuri cu putință deoarece va fi in joc capul acelor factori de decizie, iar existența acestei realități va duce la recâștigarea încrederii majorității părinților în calitatea și siguranța acestor vaccinuri.

  • Până la reluarea producției de vaccinuri la Institutul Cantacuzino, realizarea în mod transparent al tuturor demersurilor necesare pentru ca acele companii farmaceutice de la care importăm vaccinuri să își asume în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri.

Motivație : asumarea clară și fără subterfugii a acestei responsabilități va determina creșterea semnificativă a încrederii majorității părinților în calitatea și siguranța acestor vaccinuri.

  • Vaccinarea publică (fără nici o urmă de indoială că este vorba chiar de vaccinuri și nu de ser fiziologic) a factorilor de decizie, a experților din cadrul Ministerului Sănătății și a membrilor familiilor lor cu vaccinurile recomandate populației.

Motivație : părinții vor avea și mai multă încredere atunci când vor vedea că cei care le recomandă anumite vaccinuri pentru ei/pentru copiii lor injectează aceleași vaccinuri și în organismul lor/al membrilor familiilor lor.

Încrederea părinților va fi recâștigată, treptat, dacă pentru vaccinurile recomandate a fi injectate copiilor lor va exista o reală asumare a răspunderii legale de către firma/institutul care le produce și de către factorii decidenți din cadrul Ministerului Sănătății. Din păcate însă, cazul zecilor de bebeluși îmbolnăviți grav de vaccinul BCG care le-a fost injectat în anul 2012 a demonstrat, încă o dată, că asumarea răspunderii legale de către factorii de decizie din cadrul Ministerului Sănătății nu există!

Așadar, fuga de răspunderea legală (pentru siguranța vaccinurilor) a producătorilor, a factorilor de decizie și a experților din cadrul Ministerului Sănătății reprezintă una dintre principalele cauze care au dus la distrugerea încrederii pe care o aveau părinții în siguranța vaccinurilor ce sunt injectate, cu acordul lor, în organismul propriilor copii. Iar această distrugere a încrederii părinților în siguranța acestor vaccinuri s-a reflectat în scăderea gradului de acoperire vaccinală a copiilor.

Cu toate acestea, deși este evident acest adevăr, ni se propune drept „remediu”, în mod halucinant, nu asumarea acestei răspunderi legale (despăgubirile financiare oferite de la bugetul de stat nu înseamnă asumarea răspunderii legale!) ci o lege a vaccinării care să ne constrângă și mai mult, în numele siguranței naționale, pentru a ne fi injectați copiii cu o mulțime de produse biologice numite „vaccinuri” și pentru a căror siguranță nici măcar companiile farmaceutice care le produc nu își asumă în scris răspunderea legală!

Iertați-mi franchețea, dar chiar atât de tâmpiți ne consideră anumiți factori de decizie/centre de putere din cadrul Ministerului Sănătății încât să nu înțelegem aceste realități? Și, în ciuda faptului că suntem atât de puternic desconsiderați, toți aceștia mai și vor să avem încredere în profesionalismul și în onestitatea lor? Sau nu încrederea noastră îi interesează ci obediența și totala noastră supunere este ceea ce-i interesează cu adevărat?

În incheiere simt nevoia, domnule Ministru al Sănătății, să clarific un aspect important : am tot respectul pentru părinții care se informează în prealabil din cât mai multe surse publice și oficiale cu putință, indiferent dacă ei iau într-un final decizia de a-și vaccina sau a nu-și vaccina copiii. Am tot respectul pentru ei deoarece iau o decizie foarte importantă pentru copiii lor fiind conștienți atât de efectele pozitive cât și de efectele negative pe care le poate avea asupra sănătății copiilor lor vaccinarea/nevaccinarea lor.

Însă decizia este și trebuie sa rămână a părinților și nu a unor birocrați pentru care viața și sănătatea copiilor nostri nu inseamnă nimic altceva decât simple statistici. Noi suferim atunci când copiii noștri suferă, noi murim de vii și trăim Iadul atunci când copiii noștri mor cu zile prin spitalele care au fost distruse în această țară, NOI si nu voi! Nu voi ne iubiți copiii, noi îi iubim mai presus de orice, noi avem grijă de copiii noștri și nu niște birocrați care au dovedit de nenumărate ori că nu dau 2 bani pe viața și sănătatea copiilor noștri!

Cu speranța că aceste informații vor ajunge și acolo unde trebuie să ajungă,

Stoian George-Daniel

Referințe :

[1] http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/legea-vaccinarii-va-fi-asumata-de-guvern-594075

[2] http://www.digi24.ro/emisiuni/exclusiv-online/24-minute/24-de-minute-proiect-de-lege-ce-se-va-intampla-cu-parintii-care-refuza-vaccinarea-504700

[3] http://www.gandul.info/sanatate/pro-sau-contra-vaccinarii-obligatorii-a-copiilor-noua-schema-de-imunizare-in-proiectul-scris-la-ministerul-sanatatii-sanctiunile-pentru-parinti-vor-fi-introduse-progresiv-14991739

[4] https://www.youtube.com/watch?v=t_Mde–hVfI

[5] http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/appdx-full-b.pdf

[6] http://www.gandul.info/stiri/dr-streinu-cercel-vorbeste-pe-unde-apuca-despre-simulari-cu-2-milioane-de-morti-in-romania-260735

[7] http://www.libertatea.ro/ultima-ora/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-143226

[8] http://jurnalul.ro/stiri/observator/adrian-streinu-cercel-scenariul-cu-20-de-mii-de-morti-asta-e-mizilic-525866.html

[9] https://www.antena3.ro/actualitate/ministerul-sanatatii-primele-vaccinuri-impotriva-gripei-porcine-administrate-in-noiembrie-83200.html

[10] http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6794881-conferentiar-doctor-alexandru-rafila-romania-este-clar-epidemie-gripa-ah1n1-arata-numarul-imbolnavirilor-deceselor.htm

[11] http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21306406-focarele-rujeola-granita-judetelor-cluj-bistrita-nasaud-aparut-comunitati-romi-copii-nevaccinati-autoritatile-sanitare-spun-este-posibil-boala-fost-adusa-din-italia.htm

[12] http://www.bistriteanul.ro/afla-cati-copii-din-bistritanasaud-nu-sunt-vaccinati-1474541437233.html#.V-POUEIZzEs.facebook

[13] http://www.ms.ro/?pag=62&id=16314&pg=1

[14] http://www.obiectivdesuceava.ro/local/plangeri-penale-impotriva-spitalului-judetean-in-cazul-bebelusilor-morti-in-urma-unor-infectii-intraspitalicesti/

[15] http://apps.who.int/immunization_monitoring/globalsummary/coverages?c=ROU

[16] http://apps.who.int/immunization_monitoring/globalsummary/incidences?c=ROU

[17] http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/vaccinurile-in-lista-medicamentelor-esentiale-596402

[18] http://www.cdep.ro/interpel/2016/r3071B.pdf

[19] http://www.mediafax.ro/social/reactii-adverse-la-vaccinul-bcg-din-danemarca-zece-bebelusi-internati-la-institutul-marius-nasta-din-capitala-10342066#comments

13 comentarii

  1. Prea mult nu ar mai fi de spus, cred ca e cea mai buna forma de lupta pe care o avem la dispozitie: PROTESTUL si INCERCAREA DE A INFORMA SI ALTI PARINTI despre crunta realitate ce o traim si de putinul sprijin pe care il primim din partea celor ce ar trebui sa ni-l dea: autoritatile. Cu durere ca nu sunt in tara in prezent caci aici unde sunt publicul e cu mult mai inapoiat si mai inchis acestor teme ( nemtii au o incredere enorma in sistemul de sanatate si autoritati, iar presa lor tace in cel mai nesimtit mod cand e vorba de a mai scoate la iveala niste efecte secundare post-vaccinale). Dar pentru ca e dorinta mea sa revin candva in tara si pentru ca asa romanca nu m-am simtit niciodata ca si aici in strainatate as dori sa le trimit si eu o scrisoare „stimabililor oficiali”. Pe ce adresa ai trimis aceasta scrisoare George? . Multumesc.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Buna, Delia.

      Am trimis aceasta scrisoare deschisa pe adresele de e-mail ale tuturor celor mentionati la inceput sau pe adresele publice ale institutiilor din care fac parte. In ceea ce priveste Ministerul Sanatatii, am trimis scrisoarea deschisa pe urmatoarele adrese publice :
      presa@ms.ro,
      presa_ms@yahoo.com,
      audiente@ms.ro,
      io.ursu@gmail.com,
      marius.ungureanu@ms.ro,
      livia.stan@ms.ro,
      aneagoe@ms.ro

      Apreciat de 1 persoană

  2. Cred ca si noi toti trebuie sa o trimitem la randul nostru sa vada ca suntem mult mai multi cei care gandim la fel. Iar in ceea ce priveste protestul sincer nu stiu cate se vor rezolva pe calea asta. Ei nu iau in seama protestele, ba mai mult ne pot desfiinta usor cu ajutorul televiziunilor aservite coruptiei dar in aceasta scrisoare sunt foarte bine punctate „scaparile” institutiilor si ale oamenilor considerati competenti in pozitiile cheie ale statului. Sunt curioasa cum ar raspunde acestor adevaruri aruncate in fata lor.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Subscriu si sustin afirmatiile facute si, mai mult decat atat, doresc sa-l rog pe domnul ministru al sanatatii (si chiar pe toti cei care sunt de acord cu vaccinarea fara a se informa) sa verifice care era nivelul maxim al colesterolului pana in momentul in care au aparut faimoasele medicamente de pe piata noastra. Va spun eu ca era 2,8 nu 2,00 cum este acum.

    De ce pana in anul 2011-2012 parintii nu aveau o problema sa-si vaccineze copii, pt ca existau doar vaccinuri univalente (anti rujeolic, anti variolic, anti polio, etc) si nu cocktailuri de substante care se injecteaja deodata, asa cum se procedeaza acum? Ce inseamna un vaccin cu sase valente pentru un copil? Doar cainilor li se injecta faimosul vaccin CANDUR cu sase valente, au ajuns si copii nostri sa aiba statut de caini doar pt ca niste smecheri sa isi umple buzunarele cu bani de pe urma importurilor de vaccinuri ajunse la limita expirarii sau sa isi vanda medicamentele care au aceeasi substanta de baza dar au nume si preturi diferite?
    Nu vreau sa cred ca aceasta tara a ajuns atat de vanduta incat un ministru, prim-ministru sau parlament sa isi permita sa decida in numele parintilor si sa le ia acestora dreptul de a proceda asa cum cred ei ca este mai bine pentru copii lor.
    Mai bine alocati fondurile necesare construirii (si dotarii cu cele necesare) unor noi spitale, pentru ca sa dispara riscul de infectare a bolnavilor cu bacterii atunci cand din nefericire ajung sa fie spitalizati.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Total de acord cu principiul ca vaccinarea nu trebuie sa fie obligatorie! Ar insemna o incalcare grava a libertatiilor individuale. Nu sunt convins ca sunt atat de nocive pe cate se pledeaza aici, sunt constient insa ca presupun riscuri, posibil ca multe sa fie intr-adevar prost facute si poate chiar periculoase. Transparenta lasa foarte mult de dorit in domeniul asta, din toate partile.

    Textul imi pare insa lung (mi-am pierdut rabdarea dupa cateva paragrafe si am sarit la concluzii, de acord cu ele …). Argumentele mai mult emotionale, referintele lipsite de valoare stiintifica, abordarea prea putin structurata.

    Ar merita o dezbatere cu specialisti in drept, cercetatori si practicieni in medicina, mai ancorata in evidente, mai structurata, mai obiectiva. Concluziile ar fi probabil aceleasi cu ale textului de mai sus, dar puterea de convingere ar fi mai mare.

    Apreciază

    1. Multumesc pentru comentariu, Iulian.

      Legat de ceea ce ai scris, cazurile de vatamare a copiilor de catre vaccinuri tin de realitate. De exemplu, zecile de copii imbolnaviti in anul 2012 de vaccinul BCG importat din Danemarca sunt o realitate pe care nu ar fi rational sa o ignoram. Eu nu spun ca vaccinurile sunt nocive, eu dau exemple din realitate (exemple care ne dovedesc ca vaccinurile sunt orice dat nu sunt „sigure”) si fiecare dintre noi are libertatea de a trage propriile concluzii si de a actiona asa cum considera ca este mai bine pt copiii sai.

      Textul este lung, dar din pacate multimea informatiilor pe care am dorit sa le prezint nu mi-au permis sa reduc din dimensiunea articolului. Imi pare rau ca ti-ai pierdut rabdarea de a citi articolul, banuiesc ca nu esti singurul care a reactionat asa..

      Legat de referinte, nu exista nici un articol stiintific care sa prezinte amenintarile publice (precum confiscarea copiilor nevaccinati de catre Protectia Copilui, o idee de sorginte nazista) ale dnei dr Amalia Serban, directoare in cadrul Ministerului Sanatatii, insa aceasta realitate poate fi dovedita cu referinte publice din mass-media. In ce priveste componentele vaccinurilor, am folosit drept referinta CDC-ul din SUA (mai stiintific de atat nu cred ca se poate).

      De asemenea, amenintarile dl dr Adrian Streinu-Cercel (care, sa nu uitam, a reprezentat Ministerul Sanatatii in calitate de Secretar de Stat) cu peste 2.000.000 de morti daca nu ne vaccinam contra „pandemiei” de gripa aviara si cu zeci de mii de morti daca nu ne vaccinam contra „pandemiei” de gripa porcina nu sunt prezentate in nici o lucrare stiintifica pe care sa o pot prezenta. Insa aceste amenintari venite din partea unui Secretar de Stat din MS sunt o realitate dovedibila cu ajutorul referintelor din mass-media.

      De asemenea, nici cerinta dictatoriala a dl dr Streinu-Cercel de vaccinare cu forta a romanilor (pe motiv ca, in lipsa acesteia, sigur vine peste noi „apocalipsa” gripei porcine) nu poate fi gasita in nici un studiu stiintific. Insa aceasta cerinta aberanta si extrem de periculoasa este tot o realitate pe care am oglindit-o cu ajutorul referintelor din mass-media.

      In ce priveste epidemia de rujeola, am utilizat datele OMS-ului pt a evidentia existenta, in trecuul recent, al unor epidemii de rujeola mult mai puternice, epidemii care au avut loc atunci cand gradul de acoperire vaccinala era extrem de ridicat. Datele oficiale ale OMS-ului dovedesc, cred eu, ca teoria „imunitatii de turma/grup” este doar o teorie si nu o realitate stiintifica.

      Daca doresti, Iulian, iti pot transmite cateva sute de studii stiintifice publicate in reviste de specialitate, studii care ridica mari semne de intrebare in legatura cu siguranta actualelor vaccinuri. Daca a fost prea greu de citit acest articol, imagineaza-ti cati oameni ar citi un articol in care as prezenta, sec, datele din acele studii. Pana atunci te rog, daca doresti, sa citesti cartea „Vaccinurile si autoimunitatea”, carte in care peste 70 de medici si specialisti atrag atentia ca vaccinurile actuale pot declansa (declansa si nu provoca, in calitate de factor primordial) diferite tipuri de boli autoimune la copiii predispusi genetic spre asa ceva. Dar de unde sa stii ca ai copilul predispus genetic spre o anumita boala autoimuna? Afli insa acest lucru daca, in urma vaccinarii, acea boala autoimuna este declansata de declansatorul numir „vaccin”.

      In ceea ce priveste dezbaterea cu specialistii in medicina, te rog frumos sa iei la cunostinta de existenta urmatoarei informatii:

      http://www.mediafax.ro/social/presedintele-srm-medicii-trebuie-sa-sustina-vaccinarea-daca-sunt-impotriva-pot-pierde-dreptul-de-practica-14703416

      Ce medic crezi tu ca va indrazni sa spuna public ce stie (documentat) despre lipsa de siguranta a actualelor vaccinuri din moment ce sunt amenintati ca risca sa li se retraga, cf „legii vaccinarii”, dreptul de practica? Ce medic, Iulian?

      Imi pare sincer rau daca informatiile prezentate de mine nu sunt convingatoare pentru unii dintre noi. Eu fac tot ce imi sta in putinta pentru a-i face constienti pe oameni de pericolul imens al instaurarii dictaturii medicale in aceasta tara prin intermediul „legii vaccinarii”, utilizand informatiile de care dispun si argumentele pe care le stapanesc. Daca asta nu e suficient, atunci sa faca altii mai buni decat mine mai mult decat incerc sa fac eu.

      Apreciază

  5. Te sustin din toata inima, domnule! Oricum sunt sigur ca ne vom cunoaste mai devreme sau mai tarziu in focul luptelor. Documenteaza-te in continuare cat poti de mult pe subiect. Roaga-te la Dumnezeu pentru ajutor si la Sfintii Doctori fara de arginti. Unii vor sa aduca o urgie mare in aceasta tara si duc un razboi crunt impotriva celor mai curate suflete, sufletele copiilor. Iti dau niste referinte: Dr. Kenneth P Stoller pe youtube, WI-38, MRC-5 (aspectul teologic din vaccinuri).
    Se vede ca faci eforturi pentru a fi informat si esti bine intentionat. Din pacate in America oamenii cu greu au tinut piept uraganului de legi, multi s-au trezit cu copiii bolnavi de autism, statul ii batjocorea in ultimul hal aparand interesele companiilor pharma, prin diverse mecanisme ca FDA, CDC, AAP.
    In 2005 Vaticanul a publicat o scrisoare in care se arata ingrijorat de faptul ca celule de copiii avortati sunt utilizate in vaccinuri. Mie mi s-a spus la telefon ca patriarhul e bine informat de doctori si sa nu ii mai deranjez cu astfel de mesaje tulburatoare.

    Apreciază

Lasă un comentariu